Telefunken Traingselektroden

Van hoog naar laag sorteren
  • Telefunken trainings elektroden

    Telefunken Trainingselektroden

    Excl. BTW: € 20,00 Incl. BTW: € 24,20
Van hoog naar laag sorteren

AED Trainer algemeen

Een AED trainer is een oefen AED. In reanimatie opleidingen of –cursussen kunnen cursisten hiermee trainen, om de AED zo op de juiste manier te kunnen gebruiken. AED trainers zien er hetzelfde uit als gewone AED’s, alleen wordt nu een reanimatie gesimuleerd. Elke trainer heeft speciale oefenelektroden. Deze worden gebruikt op de reanimatiepoppen. Ook bij de AED trainer wordt door de AED trainingselektroden het (gesimuleerde) hartritme gemeten. Daarna wordt, indien nodig binnen de simulatie, een elektrische schok doorgegeven. 

Telefunken AED accessoires

Hieronder vindt u de Telefunken accessoires uit ons assortiment. Dit is alleen het setje van 3 oefenelektroden voor de Telefunken-trainer. Na het faillissement van Telefunken in 2013, heeft een nieuwe Nederlandse partij de productie van dit merk AED's, accu's en elektroden opnieuw opgestart. AEDvoordelig levert alleen nog de accessoires van de Telefunken AED. 

Mogelijke storing Telefunken AED bij herplaatsing van een nieuwe accu

AEDvoordelig levert via genoemde Nederlandse partij dus de accu’s en elektrodes voor zowel de Nederlandse als de Belgische markt. Bij een aantal klanten van AEDvoordelig die de accu van Telefunken hebben herplaatst, blijkt dat de AED na een paar maanden op storing gaat of zelfs helemaal uitvalt. Lees onze blog voor meer informatie hierover.

✓Gratis verzending ✓Uit voorraad leverbaar  ✓Laagste prijs garantie ✓Achteraf betalen ✓Webwinkelkeur