AED leverancier

Welkom bij AEDvoordelig. Wij zijn een merk-onafhankelijke AED leverancier en leveren ook alle benodigde onderdelen voor de AED zoals batterijen en elektroden. We zijn niet alleen AED leverancier, maar zijn onder andere ook leverancier van reanimatiepoppen en alle accessoires hiervoor en andere EHBO gerelateerde artikelen.

Dekking AED’s

De afgelopen jaren is de vraag naar AED’s enorm gestegen en de aandacht voor AED’s is enorm toegenomen. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren schaffen een AED aan. Ons streven als AED leverancier is een 100% dekking van AED's. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en waar u of uw dierbaren ook zijn, een AED moet binnen enkele minuten aangesloten kunnen zijn, voor iedereen en overal!

Missie AEDvoordelig

AEDvoordelig wil als AED leverancier bovenstaande doelstelling nastreven door de inzet van scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering en een uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service en advies.

Advies nodig van uw AED leverancier

Wilt u een AED aanschaffen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf als particulier? Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. AEDvoordelig is een merk-onafhankelijk AED leverancier van praktisch alle AED merken en heeft een ruim assortiment aan AED accessoires zoals AED kasten, AED batterijen, AED elektroden, beademingsmaskers, reanimatietrainers, reanimatiepoppen etc. Kunt u het door u gewenste product toch niet vinden? Wij zoeken voor u een leverancier!

 

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op via:088-2336033  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

Heeft u vragen over een storing aan uw AED of onderhoud aan uw AED? Bel: 088-2336000 of stuur ons een e-mail: service@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020