ZOLL AED

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Kinderreanimatie
 1. Kindknop 3 items
 2. Kinderelektroden 4 items
Half-/ volautomaat
 1. Half- of volautomaat 6 items
 2. Halfautomaat 3 items
 1. ZOLL AED Plus
  ZOLL ZOLL AED Plus
  LCD scherm Ja Reanimatie Feedback Ja Half- of volautomaat IP55 Kinderelektroden Niet Meertalig
  Vanaf 1.302,55 1.195,-
 2. ZOLL AED Plus + binnenkast

  pakketvoordeel

  ZOLL ZOLL AED Plus + binnenkast
  LCD scherm Ja Reanimatie Feedback Ja Half- of volautomaat IP55 Kinderelektroden Niet Meertalig
  Vanaf 1.411,55 1.295,-
 3. ZOLL AED Plus + buitenkast

  pakket voordeel

  ZOLL ZOLL AED Plus + buitenkast
  LCD scherm Ja Reanimatie Feedback Ja Half- of volautomaat IP55 Kinderelektroden Niet Meertalig
  Vanaf 1.782,15 1.635,-
 4. ZOLL AED 3
  ZOLL ZOLL AED 3
  LCD scherm Ja Reanimatie Feedback Ja Half- of volautomaat IP55 Kindknop Niet Meertalig
  Vanaf 1.906,41 1.749,-
 5. ZOLL AED 3 + binnenkast

  + gratis kast

  ZOLL ZOLL AED 3 + binnenkast
  LCD scherm Ja Reanimatie Feedback Ja Half- of volautomaat IP55 Kindknop Niet Meertalig
  Vanaf 1.906,41 1.749,-
 6. ZOLL AED 3 + buitenkast

  Met RVS buitenkast

  ZOLL ZOLL AED 3 + buitenkast
  LCD scherm Ja Reanimatie Feedback Ja Half- of volautomaat IP55 Kindknop Niet Meertalig
  Vanaf 2.386,01 2.189,-
 7. ZOLL AED Pro
  ZOLL ZOLL AED Pro
  LCD scherm Ja Reanimatie Feedback Ja Halfautomaat IP55 Kinderelektroden Niet Meertalig
  2.669,41 2.449,-
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren

ZOLL AED's

Zoll onderscheidt zich door AED’s te leveren met een geavanceerde reanimatiefeedback, techniek en degelijkheid. Al in 1952 wist Dr. Paul M. Zoll als eerste arts door externe elektrische stimulatie van het hart, een hartritme op te wekken bij een slachtoffer met een hartstilstand. Door de techniek verder door te ontwikkelen, kon uiteindelijk in 2001 de eerste versie van de ZOLL AED Plus op de markt gebracht worden. ZOLL AED staat bekend om de nauwkeurige meting en goede hartanalyse. Onderscheidend is dat alle stappen van de reanimatie actief ondersteund worden. Er wordt bijvoorbeeld herkend hoe diep en op welke frequentie de hartmassage wordt uitgevoerd. Door gesproken aanwijzingen en audiovisuele instructies wordt feedback gegeven tijdens de reanimatie. ZOLL AED is hiertoe voorzien van de originele Real CPR Help technologie. Daarom zijn de AED’s van Zoll ook optimaal geschikt voor optimaal gebruik in de zorg (ziekenhuizen, hulpdiensten, brandweer), bij de overheid, in de industrie en bij defensie. Zoll heeft drie modellen op de markt: de ZOLL AED Plus, ZOLL AED 3 en de ZOLL AED Pro (voor de professionele gebruiker).

ZOLL AED Plus Halfautomaat en Volautomaat

De Plus is een waterdichte AED die de hulpverlener door middel van zowel gesproken teksten als visueel (pictogrammen) door de reanimatie heen helpt. Het is een veilig en gebruiksvriendelijk apparaat. Deze AED beschikt over een uitgebreide reanimatiebegeleiding die de hulpverlener tijdens de reanimatie uitgebreide ondersteuning biedt. Bij de Halfautomaat dient de gebruiker handmatig het toedienen van de elektrische schok te activeren. Bij de Volautomaat gebeurt dit automatisch.

ZOLL AED 3 Halfautomaat en Volautomaat

De ZOLL AED 3 is verkrijgbaar als halfautomaat en als volautomaat. De ZOLL AED 3 beschikt over een LCD scherm waarop de instructies visueel weergegeven worden. De AED beschikt over reanimatiefeedback. Dat wil zeggen dat gemeten wordt hoe de kwaliteit van de reanimatie is. De ZOLL AED 3 is uitermate geschikt voor kinderreanimatie. De AED beschikt namelijk over een kindknop waarbij de AED met één druk op de knop gereed is voor kinderreanimatie.

ZOLL AED Pro

Dè AED voor gebruik door professionals. Met uitgebreide mogelijkheden voor zowel BLS gebruik (Basic Life Support, in combinatie met beademen en borstcompressies, door bijvoorbeeld burgerhulpverleners) als ALS gebruik (Advance Life Support, uitgebreide medische hulp door professionele hulpverleners). Met hulp van het LCD scherm kunnen hulpverleners het ECG van een patiënt bewaken. Daarnaast kan gekozen worden tussen de handmatige en automatische modus. Door de rubberen behuizing is deze AED bovendien uiterst robuust en duurzaam.

Onderdelen en Extra’s

AEDvoordelig levert alle AED’s in de originele ZOLL tas. Om de AED veilig op te kunnen bergen leveren wij diverse in- en outdoor kasten: zie hier Ook leveren wij alle vervangbare onderdelen van de Zoll AED’s zoals batterijen en elektroden 

Advies op maat van AEDvoordelig

Het kiezen voor de juiste AED is van veel factoren afhankelijk. Uw situatie, wensen en budget zijn bepalend voor het maken van de juiste keuze. Hiermee helpen wij u graag, door een advies op maat te geven. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar 

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020