Mindray AED

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
LCD scherm
 1. Ja 1 item
 2. Nee 1 item
 1. BeneHeart C2 AED
  Mindray BeneHeart C2 AED
  LCD scherm Ja Reanimatie Feedback Ja Half- of volautomaat IP55 Kindknop Meertalig
  Vanaf 1.738,55 1.595,-
 2. BeneHeart C1A AED
  Mindray BeneHeart C1A AED
  LCD scherm Nee Reanimatie Feedback Ja Half- of volautomaat IP55 Kindknop Meertalig
  Vanaf 1.034,41 949,-
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Mindray BeneHeart AED's

De AED's van Mindray zijn allemaal uitgerust voor kinderreanimatie. Ze beschikken of over een kindknop of over elektroden die kunnen detecteren of het een volwassen of kind slachtoffer betreft. Mindray heeft de volgende AED's in het assortiment.

Mindray BeneHeart C1A

De Mindray BeneHeart C1A AED is de meest voordelige AED van de nieuwe Mindray BeneHeart C-series. De C1A AED beachikt niet over een scherm maar laat wel met afbeeldingen de visuele uitleg zien. De C1A is altijd meertalig en ondersteunt de hulpverlener zowel met gesproken instructies als met afbeeldingen op het AED apparaat. Ook beschikt de AED over een kindknop.

Mindray BeneHeart C2

De Mindray Beneheart C2 AED is een van de nieuwste AED's van Mindray. De C2 AED heeft een groot LED scherm voor weergave van visuele instructies om de gespoken instructies te verduidelijken. De AED's van de Mindray Beneheart C series bevatten de ResQNavi technologie waardoor de snelheid en informatie van de gesproken instructies zich aanpassen aan het tempo van de hulpverlener. Bij langzamere en dus waarschijnlijk minder ervaren hulpverleners worden de instructies langzamer en meer uitgebreid. De C2 AED is meertalig en beschikt ook over de kindknop.

Advies op maat van AEDvoordelig

Het kiezen voor de juiste AED is van vele factoren afhankelijk. AEDvoordelig helpt en adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze die is afgestemd op uw situatie, uw wensen en uw budget. Neemt u dus gerust contact op met AEDvoordelig of vraag direct om een offerte: 088-2336033.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op via:088-2336033  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

Heeft u vragen over een storing aan uw AED of onderhoud aan uw AED? Bel: 088-2336000 of stuur ons een e-mail: service@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020