AED trainer tassen

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. ZOLL AED trainer type II Tas
  ZOLL ZOLL AED trainer type II Tas
  131,89 109,-
 2. Defibtech draagtas voor Trainer Lifeline AED
  Defibtech Defibtech draagtas voor Trainer Lifeline AED
  60,50 50,-
 3. Defibtech draagtas voor View Trainer
  Defibtech Defibtech draagtas voor View Trainer
  60,50 50,-
 4. DefiSign AED Tas
  Defisign DefiSign AED Tas
  83,49 69,-
 5. Physio-Control CR2 Trainer Tas
  Physio-Control Physio-Control CR2 Trainer Tas
  119,79 99,-
 6. Laerdal AED trainer tas
  Laerdal Laerdal AED trainer tas
  71,39 59,-
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren

AED trainer tassen

Bij veel AED trainer apparaten wordt een tas meegeleverd. Door het intensieve gebruik kunnen deze wel eens beschadigd of vervuild raken. Dan kan de tas van de AED trainer vervangen worden voor een nieuwe.

 

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020