Reanimatiepoppen

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 72

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Laerdal Little Baby QCPR
  Laerdal Laerdal Little Baby QCPR
  301,29 249,00
 2. Laerdal Little Family QCPR
  Laerdal Laerdal Little Family QCPR
  840,95 695,00
 3. Laerdal Little Anne QCPR
  Laerdal Laerdal Little Anne QCPR
  324,28 268,00
 4. Prestan Baby
  Prestan Prestan Baby
  211,75 175,00
 5. Laerdal Family pack

  Uitlopend op=op

  Laerdal Laerdal Little Family
  Speciale prijs 664,29 549,00 Normale prijs 713,90
 6. Prestan Collection pack
  Prestan Prestan Collection pack
  623,15 515,00
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 72

per pagina
Aflopend sorteren

Reanimatiepoppen

Reanimatiepoppen hebben als doel om zo realistisch mogelijke een reanimatie te simuleren. Er kan gekozen worden voor een full-body pop of torso (alleen romp). Daarnaast zijn er verschillende technieken leverbaar om de juiste compressiediepte, plaatsing van de handen, tempo en beademing te meten.

AEDvoordelig is leverancier van alle Ambu, Laerdal, Actar, Brayden en Prestan reanimatiepoppen.

Advies op maat van AEDvoordelig

Wanneer u vragen heeft over de reanimatiepoppen, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting