Reanimatiepoppen

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 62

per pagina
Aflopend sorteren
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 62

per pagina
Aflopend sorteren

Reanimatiepoppen van Laerdal, Ambu, Actar en Prestan:

Reanimatiepoppen hebben als doel om zo realistisch mogelijke een reanimatie te simuleren. U kunt kiezen voor een full-body of torso (alleen romp). Daarnaast zijn er verschillende technieken leverbaar om de juiste compressiediepte, plaatsing van de handen, tempo en beademing te meten. De nieuwste en meest geavanceerde techniek op dit moment is van Laerdal die met QCPR zeer goede, leerzame en nuttige feedback geeft aan de trainer en de cursist.

AED voordelig is leverancier van alle Ambu, Laerdal, Actar en Prestan reanimatiepoppen. Mocht u op zoek zijn naar een reanimatiepop of onderdeel dat niet op onze site staat, neemt u gerust contact op via ons servicenummer 088-2336000. Wij helpen u graag!

 Reanimatiepoppen van Laerdal, Ambu, Actar en Prestan bij AEDvoordelig ✓Gratis verzending ✓Uit voorraad leverbaar  ✓Laagste prijs garantie ✓Achteraf betalen/p>

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig.nl

AED voordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: 088-233 6000 (buiten Nederland +31 88 233 6000) of verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting