Accessoires AED kasten

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. AED Monitor
  Sixcase AED Monitor
  235,95 195,-
 2. Paal voor AED kast
  AEDvoordelig Paal voor AED kast
  482,79 399,-
 3. Aivia 200/210 kap
  Aivia Aivia 200/210 kap
  Buitenkast
  139,15 115,-
 4. Rotaid Solid Plus Verwarming
  Rotaid Rotaid Solid Plus Verwarming
  266,20 220,-
 5. Rotaid Backboard
  Rotaid Rotaid Backboard
  71,39 59,-
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren

AED kast accessoires

Om uw AED veilig, zichtbaar en goed op te bergen kunt u ervoor kiezen om de AED in een kast op te bergen. Deze kast kan aan een muur of wand bevestigd worden, of aan een AED paal. Deze paal is een AED kast accessoire en kan makkelijk in de bestrating geplaatst worden.

Assortiment AED kast accessoires

Voor bepaalde merken AED’s kasten zijn er accessoires of vervangende onderdelen verkrijgbaar. Dit geldt dan met name voor de kasten van:

 1. Aivia
 2. Rotaid

Advies op maat van AEDvoordelig

Uiteraard adviseren wij u graag bij uw keuze voor een geschikte AED kast voor uw situatie of kijken we graag met u mee naar het juiste accessoire voor uw AED kast. Wanneer u vragen heeft, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

Kom in actie voor de Hartstichting! FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020