AED Elektroden

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 43

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Merk
 1. Philips 8 items
 2. Heartsine 2 items
 3. Cardiac Science 6 items
 4. Physio-Control 5 items
 5. ZOLL 5 items
 6. Defibtech 6 items
 7. Primedic 2 items
 8. Schiller 5 items
 9. Mindray 2 items
 10. CU Medical 2 items
Volwassen of kind
 1. Kind 13 items
 2. Volwassen 27 items
 3. Gezin (Baby+Kind+Volw) 2 items
 1. Defibtech accu 5jaar +9V +elektrode

  Voordeelpakket 3 in 1

  Defibtech Defibtech accu 5jaar +9V +elektrode
  Speciale prijs 294,30 270,- Normale prijs 315,01
 2. Philips HS-1 AED elektroden volwassenen
  Philips Philips HS-1 AED elektroden volwassenen
  Volwassen
  70,80 64,95
 3. ZOLL CPR-D padz elektroden
  ZOLL ZOLL CPR-D padz elektroden
  Volwassen
  147,15 135,-
 4. Defibtech Lifeline Elektroden
  Defibtech Defibtech Lifeline Elektroden
  Volwassen
  59,95 55,-
 5. Philips FRx elektroden Smart II
  Philips Philips FRx elektroden Smart II
  Volwassen
  65,40 60,-
 6. Defibtech Elektroden Lifeline View
  Defibtech Defibtech Elektroden Lifeline View
  Volwassen
  71,94 66,-
 7. Heartsine Samaritan PAD-Pak module volwassenen

  Actieprijs

  Heartsine Heartsine Samaritan PAD-Pak module volwassenen
  Volwassen
  Speciale prijs 147,15 135,- Normale prijs 163,50
 8. DefiSign Life AED elektroden
  Schiller DefiSign Life AED elektroden
  Volwassen
  75,21 69,-
 9. Defibtech Lifeline View Elektrode en Accu

  Combi voordeel

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 43

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Bij reanimatie met een AED apparaat worden de AED elektroden op het bovenlichaam geplakt. De elektroden van een AED geven de elektrische schok van het AED apparaat door. Op elke elektrode staat precies waar deze geplakt moet worden. Bij volwassenen is dit 1 x boven de rechterborst net onder het sleutelbeen, en 1 x onder de linkerborst (deels borst, deels zij). Op deze manier zit het hart in het midden, is dus een goede hartanalyse mogelijk en zal een schok het meest effectief zijn. De elektroden moeten bij een inzet aangesloten worden op de AED. De meeste AED apparaten maken gebruik van pre-connected elektrodensets, dat wil zeggen dat de elektroden vooraf aangesloten zijn. De AED is hiermee direct klaar voor gebruik.

Houdbaarheid AED elektroden

Voor een goede elektrische geleiding met het lichaam, hebben AED elektroden een plakkende, kleverige gel. Deze gel kan na verloop van tijd uitdrogen en daardoor niet meer goed plakken. De elektroden zijn daarom voorzien van een houdbaarheidsdatum. Deze staat op de verpakking. Wanneer deze datum verstreken is, dient u de elektroden te vervangen. Goede elektroden zijn namelijk van levensbelang bij de inzet van een AED! Let er ook op dat de verpakking onbeschadigd is. Door een geopende verpakking droogt de gel namelijk nog eerder uit. Na gebruik dient de elektrodenset altijd vervangen te worden.

Kinderelektroden

Bij kinderen heeft een hartstilstand vaak een andere oorzaak dan bij volwassenen. Het is niet noodzakelijk, maar wel gewenst om dan kinderelektroden te gebruiken. Voor de hartanalyse worden dan namelijk kindergegevens gebruikt én de stroomschok schakelt in sterkte terug. Wanneer u veel werkt met kinderen (bijvoorbeeld op scholen, kinderdagverblijven, sportaccommodaties e.d.) is het zeker de overweging waard om kinderelektroden op voorraad te houden. Voor meer informatie kunt u onze blog hierover lezen.

All-in servicecontract

Wij kunnen u het onderhoud van de AED, en daarmee dus ook het tijdig vervangen van elektroden en ook batterijen, uit handen nemen. Dit gaat via een AEDzeker® servicecontract. Bij dit servicecontract wordt de AED op locatie ieder jaar gecontroleerd en getest. Daarna krijgt de AED het landelijke AED-keurmerk. Bij dit All-in contract zijn alle kosten van toekomstige elektroden en accu’s (batterijen) inclusief. Ook na een inzet (maximaal 1 per jaar) ontvangt u gratis nieuwe elektroden en indien nodig ook een nieuwe AED batterij.

Overige onderdelen en extra’s

Wanneer uw AED buiten hangt, adviseren wij u een geschikte en veilige AED kast te gebruiken. Deze kast voorkomt te hoge of te lage temperaturen en verlengt daarmee de levensduur van zowel accu, elektroden als de AED. Ook leveren wij AED kasten en AED batterijen voor alle merken AED’s.  

Advies op maat van AEDvoordelig

Elk merk AED heeft zijn eigen elektroden. Het merk en model vindt u op de achterkant van de AED. Vervolgens kunt u op onze site de juiste set elektroden vinden. Wanneer u vragen heeft over de juiste keuze van de elektroden, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via mail verkoop@aedvoordelig.nl of ons servicenummer 088-233 6000.

AEDvoordelig: ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓Uit voorraad leverbaar ✓Achteraf betalen ✓Webshop keurmerk

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

Kom in actie voor de Hartstichting! FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020