Primedic AED accu

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Batterij voor de Primedic HeartSave Y en YA AED. De specificaties en de contacten van de batterij zijn aan de bovenkant te zien.
  Primedic Primedic HeartSave Y/ YA batterij
  380,41 349,-
 2. Primedic Heartsave batterij (6 jaar)
  Primedic Primedic Heartsave batterij (6 jaar)
  304,11 279,-
 3. Primedic Heartsave batterij (3 jaar)
  Primedic Primedic Heartsave batterij (3 jaar)
  216,91 199,-
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Primedic AED batterij

De Primedic AED’s werken op batterijen (accu’s). Een batterij voor een Primedic AED moet vervangen worden wanneer deze leeg is, de uiterste gebruiksdatum verlopen is, of als de AED bij een reanimatie gebruikt is. 

Levensduur van de batterijen

Op de levensduur van de batterijen zijn verschillende factoren van invloed. De levensduur die vermeld wordt op de batterij is de levensduur waarbij ervan uitgegaan wordt dat de AED voor die tijd niet bij een reanimatie gebruikt zal gaan worden. Het gebruik van een AED verkort namelijk de levensduur van de batterij. Ook het uitvoeren van de zelftest van de AED en de omgevingstemperatuur hebben invloed op de levensduur van de batterij.

Vervangen van de batterij

Door de AED wordt zelf een signaal afgegeven wanneer de accuspanning te laag wordt. Wanneer dit het geval is moet de batterij vervangen worden.

Voor Primedic AED’s zijn de volgende batterijen beschikbaar:

Primedic Heartsave batterij (3 jaar)

Deze batterij is geschikt voor de Primedic HeartSave PAD en gaat ongeveer 3 jaar mee

Primedic Heartsave batterij (6 jaar)

Deze batterij is geschikt voor de Primedic HeartSave AED, Primedic HeartSave AED-M en Primedic HeartSave AS. De batterij gaat ongeveer 6 jaar mee.

Advies op maat van AEDvoordelig

Piept uw AED of twijfelt u over de status van de AED batterij, neem dan contact op met onze klantenservice via 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020