Cardiac Science AED accu

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Cardiac Science G3 accu
  Cardiac Science Cardiac Science G3 accu
  424,01 389,-
 2. Cardiac Science G3 accu en elektrode set

  Combi voordeel

  Cardiac Science Cardiac Science G3 accu en elektrode set
  Speciale prijs 474,15 435,- Normale prijs 484,94
 3. Cardiac Science G5 accu
  Cardiac Science Cardiac Science G5 accu
  Speciale prijs 434,91 399,- Normale prijs 462,16
 4. Cardiac Science G3-PRO Accu
  Cardiac Science Cardiac Science G3-PRO Accu
  Speciale prijs 463,25 425,- Normale prijs 465,43
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Cardiac Science AED batterij

De Cardiac Science AED’s werken op batterijen (accu’s). Een batterij voor de Cardiac Science AED moet vervangen worden wanneer deze leeg is, de uiterste gebruiksdatum verlopen is, of als de AED is ingezet bij een reanimatie.

Levensduur van de batterijen

Op de levensduur van de batterijen zijn verschillende factoren van invloed. De levensduur die vermeld wordt op de batterij is de levensduur waarbij ervan uitgegaan wordt dat de AED niet wordt ingezet bij een reanimatie. Een inzet van de AED verkort namelijk de levensduur van de batterij. Wel worden de zelftests van de Cardiac Science AED hierin meegenomen. Ook de omgevingstemperatuur heeft invloed op de batterij.

Vervangen van de batterij

Wanneer de accuspanning van de AED te laag wordt, geeft de AED zelf een signaal af. Wanneer dit het geval is moet de batterij van de Cardiac Science AED vervangen worden. De batterijen van de Cardiac Science AED zijn gemakkelijk zelf te vervangen. Het is een kwestie van de oude batterij eruit klikken en de nieuwe batterij erin terug plaatsen.
Voor Cardiac Science AED’s zijn er batterijen verkrijgbaar voor de volgende modellen:

Cardiac Science G3-Pro

De batterij voor de Cardiac Science G3-Pro heeft een levensduur van 5 jaar

Cardiac Science G3

De batterij voor de Cardiac Science G3heeft een levensduur van 4 jaar en is geschikt voor de volgende types: 9300E, 9390E, 9300A en 9390A

Cardiac Science Powerheart G5

De batterij voor de Cardiac Science Powerheart G5 heeft een levensduur van 4 jaar en kan tot 500 schokken geven.

Advies op maat van AEDvoordelig

Piept uw AED of twijfelt u over de status van de AED accu, neem dan contact op met onze klantenservice via 088-2336033">088-2336033 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar 

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op via:088-2336033  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

Heeft u vragen over een storing aan uw AED of onderhoud aan uw AED? Bel: 088-2336000 of stuur ons een e-mail: service@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020