Philips AED accu

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Philips HS1 / FRx AED accu
  Philips Philips HS-1 / FRx AED accu
  Speciale prijs 184,21 169,- Normale prijs 238,60
 2. Philips HS-1 AED elektroden + accu

  Combi voordeel

  Philips Philips HS-1 AED elektroden + accu
  Speciale prijs 250,70 230,- Normale prijs 256,15
 3. Philips HeartStart FR3 AED Batterij
  Philips Philips HeartStart FR3 AED Batterij
  315,01 289,-
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Philips AED batterij

De AED’s van Philips werken op batterijen (accu’s). Een batterij voor een Philips AED moet vervangen worden wanneer deze leeg is, de uiterste gebruiksdatum verlopen is, of als de AED bij een reanimatie is ingezet.

Levensduur van de batterijen

Op de levensduur van de batterijen zijn verschillende factoren van invloed. De levensduur die vermeld wordt op de batterij is de levensduur waarbij ervan uitgegaan wordt dat de AED niet wordt ingezet bij een reanimatie. Een inzet van de AED verkort namelijk de levensduur van de batterij. De omgevingstemperatuur heeft invloed op de batterij. Ook wordt de batterij gebruikt voor het uitvoeren van de zelftest van de AED.

Vervangen van de batterij

Wanneer de accuspanning van de AED te laag wordt, geeft de AED zelf een signaal af. Wanneer dit het geval is moet de batterij vervangen worden. De batterijen zijn gemakkelijk zelf te vervangen. Plaats de batterij in de AED en druk tot deze op zijn plaats klikt.

Voor Philips AED’s zijn er batterijen verkrijgbaar voor de volgende modellen:

Philips Heartstart HS-1 en FRx

Deze batterij kan in 2 verschillende AED’s geplaatst worden. De levensduur van deze batterij is ongeveer 4 jaar en de batterij is niet oplaadbaar.

Philips Heartstart FR3

Deze batterij heeft een stand-by tijd van 5 jaar, na installatie is dit 3 jaar.

Philips Heartstart FR2

De batterij voor de Philips Heartstart FR2 AED heeft een capaciteit van 300 schokken en gaat ongeveer 4 jaar mee.

Advies op maat van AEDvoordelig

Piept uw AED of twijfelt u over de status van de AED batterij, neem dan contact op met onze klantenservice via 088-2336033">088-2336033 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op via:088-2336033  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

Heeft u vragen over een storing aan uw AED of onderhoud aan uw AED? Bel: 088-2336000 of stuur ons een e-mail: service@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020