ZOLL AED elektroden

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. ZOLL CPR-D padz elektroden
  ZOLL ZOLL CPR-D padz elektroden
  Volwassen
  Speciale prijs 162,41 149,- Normale prijs 216,91
 2. ZOLL AED kinderelektroden
  ZOLL ZOLL AED kinderelektroden
  Kind
  Speciale prijs 114,45 105,- Normale prijs 135,16
 3. ZOLL CPR Uni-Padz AED elektroden
  ZOLL ZOLL CPR Uni-Padz AED elektroden
  Gezin (Baby+Kind+Volw)
  228,90 210,-
 4. ZOLL Stat-Padz II elektroden
  ZOLL ZOLL Stat-Padz II elektroden
  Volwassen
  45,78 42,-
 5. ZOLL CPR Stat-Padz elektroden
  ZOLL ZOLL CPR Stat-Padz elektroden
  Volwassen
  98,09 89,99
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Zoll AED elektroden

De Zoll AED elektroden geven de elektrische schok van de AED door. Deze elektroden worden bij een reanimatie met een AED op het bovenlichaam van het slachtoffer geplakt. Op de elektrode staat precies aangegeven waar deze op het lichaam geplakt moet worden.

Levensduur van de elektroden

De elektroden van de Zoll AED hebben een plakkende kleverige gel. Deze gel zorgt voor een goede geleiding van de elektrische schok door het lichaam. Deze gel kan uitdrogen na verloop van tijd waardoor de elektroden niet goed meer plakken. Daarom zijn de elektroden voorzien van een houdbarheidsdatum welke op de verpakking staat. Is deze houdbaarheidsdatum verstreken dan moeten de elektroden van de AED vervangen worden.

Voor de Zoll AED Plus en Zoll AED Pro zijn de volgende elektroden verkrijgbaar:

Zoll AED kinderelektroden

Deze elektroden zijn geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Let er wel op dat deze elektroden en kortere houdbaarheid hebben van circa 18 maanden.

Zoll Stat-Padz II AED elektroden

Dit zijn 2-delige elektroden die eenmalig gebruikt kunnen worden en ze hebben een levensduur van 2 jaar.

Zoll CPR-D padz AED elektroden

Deze elektroden bestaan uit één stuk, waardoor verkeerde plaatsing beperkt wordt. De Sensor van de elektroden registreert de diepte en frequentie van de hartmassage, en activeert hiermee de feed-back functie. Deze elektroden zijn 5 jaar houdbaar.

Zoll CPR Stat-Padz elektroden

Deze elektroden zijn in het bijzonder geschikt voor gebruik door professionals, door de mogelijkheid van anterior-posterior plaatsing, en pacen. Ze hebben een levensduur van 2 jaar.

Voor de Zoll AED 3 zijn de Zoll CPR Uni-Padz elektroden geschikt.

Zoll CPR Uni-Padz elektroden

Deze elektrode is geschikt zowel voor kinderen als voor volwassenen, speciaal voor de Zoll AED 3. De Sensor registreert de diepte en frequentie van de hartmassage, en activeert hiermee de feed-back functie. Deze AED elektroden zijn 5 jaar houdbaar.

Advies op maat van AEDvoordelig

Wanneer u vragen heeft over de juiste keuze van elektroden, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via mail verkoop@aedvoordelig.nl of ons servicenummer 088-2336033">088-2336033.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op via:088-2336033  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

Heeft u vragen over een storing aan uw AED of onderhoud aan uw AED? Bel: 088-2336000 of stuur ons een e-mail: service@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020