CU medical AED elektroden

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. CU Medical i-PAD SP1 elektroden
  CU Medical CU Medical i-PAD SP1 elektroden
  Volwassen
  66,48 60,99
 2. CU Medical i-PAD SP1 kinderelektroden
  CU Medical CU Medical i-PAD SP1 kinderelektroden
  Kind
  66,48 60,99
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

CU Medical AED elektroden

De elektroden voor de CU Medical AED geven de elektrische schok door. Deze elektroden worden bij een reanimatie met een AED op het bovenlichaam van het slachtoffer geplakt. Op de elektrode staat precies aangegeven waar deze op het lichaam geplakt moet worden.

Levensduur van de elektroden

De elektroden hebben een plakkerige/ kleverige gel. Deze gel zorgt voor een goede geleiding van de elektrische schok door het lichaam. Na verloop van tijd kan de gel uitdrogen waardoor de elektroden niet goed meer plakken. De elektroden zijn daarom voorzien van een houdbarheidsdatum welke op de verpakking staat. Is deze houdbaarheidsdatum verstreken dan moeten de elektroden van de AED vervangen worden.

Voor CU Medical AED’s zijn er de volgende elektroden beschikbaar:

CU Medical i-PAD SP1 kinderelektroden

Deze elektroden zijn geschikt voor gebruik bij kinderen onder de 8 jaar en/of lichter dan 25 kg, bestemd voor de CU Medical i-PAD SP1 AED. Ze hebben een levensduur van ongeveer 3 jaar.

CU Medical i-PAD SP1 elektroden

Elektrodenset voor volwassenen bestemd voor de CU Medical i-PAD SP1 AED. De elektroden hebben een levensduur van ongeveer 3 jaar.

Advies op maat van AEDvoordelig

Wanneer u vragen heeft over de juiste keuze van elektroden, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via mail verkoop@aedvoordelig.nl of ons servicenummer 088-2336033">088-2336033.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op via:088-2336033  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

Heeft u vragen over een storing aan uw AED of onderhoud aan uw AED? Bel: 088-2336000 of stuur ons een e-mail: service@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020