Defisign AED

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Meertalig
 1. Meertalig 3 items
 2. Niet Meertalig 1 item
Kinderreanimatie
 1. Kindknop 1 item
 2. Kinderelektroden 3 items
Half-/ volautomaat
 1. Half- of volautomaat 4 items
 2. Halfautomaat 1 item
IP-waarde
 1. IP55 3 items
 2. IP44 1 item
LCD scherm
 1. Ja 1 item
 2. Nee 3 items
 1. DefiSign LIFE AED
  DefiSign DefiSign LIFE AED
  LCD scherm Nee Reanimatie Feedback Nee Half- of volautomaat IP55 Kinderelektroden Meertalig
  Vanaf 1.252,41 1.149,-
 2. DefiSign LIFE AED + binnenkast

  + gratis kast

  DefiSign DefiSign LIFE AED + binnenkast
  LCD scherm Nee Reanimatie Feedback Nee Half- of volautomaat IP55 Kinderelektroden Meertalig
  Vanaf 1.252,41 1.149,-
 3. DefiSign LIFE AED + buitenkast
  DefiSign DefiSign LIFE AED + buitenkast
  LCD scherm Nee Reanimatie Feedback Nee Half- of volautomaat IP55 Kinderelektroden Meertalig
  Vanaf 1.732,01 1.589,-
 4. DefiSign Pocket Plus met duidelijke nummering van de knoppen, een LCD-kleurenscherm en een kindknop

  NIeuwste AED zeer compact

  DefiSign DefiSign Pocket Plus AED
  LCD scherm Ja Reanimatie Feedback Nee Half- of volautomaat IP44 Kindknop Niet Meertalig
  Vanaf 2.342,41 2.149,-
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Defisign is een merklijn van de Zwitserse AED-fabrikant Schiller.

DefiSign LIFE AED

Defisign AED’s zijn prima geschikt voor kleine bedrijven, particulieren of verenigingen. De AED is drietalig (standaard NL-ENG-DUi) en eenvoudig in gebruik. De Defisign defibrillator is leverbaar als halfautomaat of volautomaat. 

DefiSign LIFE Online AED

De DefiSign Life Online AED is de nieuwste AED van DefiSign. Deze AED is online te monitoren. Met de DefiSign Life Online kom je niet voor verrassingen te staan. Zodra de klep van de defibrillator wordt geopend, wordt er automatisch een e-mail gestuurd naar de eigenaar. Daardoor weet je precies wanneer de AED ingezet wordt voor een reanimatie.

Soms komt het voor dat er na een inzet om de gegevens hierover wordt gevraagd. Ook deze gegevens worden automatisch via LifeDataNet per e-mail toegestuurd. Het inzetrapport (PDF) kan hierdoor met één druk op de knop worden doorgestuurd aan medisch personeel.

Schiller Fred Easyport

Schiller brengt ook AED’s op de markt onder eigen naam. Deze AED’s vallen vooral op door het zeer compacte ontwerp. Schiller heeft de kleinste AED van dit moment, de Schiller Fred Easyport

Advies op maat van AEDvoordelig

Het kiezen voor de juiste AED is van vele factoren afhankelijk. AEDvoordelig helpt en adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze die is afgestemd op uw situatie, uw wensen en uw budget. Neemt u dus gerust contact op met AED voordelig of vraag direct om een offerte: 088-233 6000.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020