NIeuwste AED zeer compact

DefiSign Pocket Plus AED

De DefiSign Pocket Plus AED is een compacte AED met veel functionaliteiten. Door het kleine formaat van de AED kan je het apparaat gemakkelijk in de inbegrepen tas vervoeren. De AED is geschikt voor zowel de onervaren als de ervaren gebruiker. Hierdoor kan de AED in veel verschillende situaties worden gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik bij sportclubs, festivals, ziekenvervoer en als AED in BHV-uitrusting. Het licht van het LCD-scherm past zich automatisch aan aan de omgeving. Het LCD-scherm geeft visuele instructies die de gebruiker gedurende het reanimatie proces begeleiden. Door de optionele ECG-weergave is de AED ook perfect te gebruiken door professionele hulpverleners. De ECG-weergave biedt inzicht in het hartritme tijdens en na de reanimatie.

 • Zeer compacte AED
 • Gebruiksklaar en getest geleverd
 • Inclusief 1e jaar gratis door u gekozen AEDzeker® servicecontract
Vanaf 2.342,41 2.149,-

Wat je kan verwachten:

 •  Gratis  verzending vanaf 20,-
 •  24/7 Service
 •  Klantenbeoordeling 9,2
 •  Laagste  prijs garantie
Productinformatie

Door het formaat en gewicht van de AED kun je hem gemakkelijk in een rugzak steken en meenemen naar verschillende outdoor-activiteiten waar geen AED in de buurt is (wandelen, fietsen, zeilen, enz.). Voor de onervaren gebruiker is het heel belangrijk dat het bedieningspaneel eenvoudig is en dat in één opslag duidelijk is hoe de AED moet worden bediend. Door de nummering van de aanknop, het LCD-scherm en de schokknop weet de gebruiker precies welke stappen moeten worden doorlopen. Daarnaast zijn de elektroden voorgekoppeld. Ook bevat de AED een kinderknop die na het indrukken de AED automatisch omzet naar kindermodus. Met deze AED kan de hulpverlener zich compleet focussen op de reanimatie. Tijdens het reanimeren biedt de AED aanvullende ondersteuning in de vorm van:

 • Audio ondersteuning (stapsgewijs)
 • Visuele ondersteuning (a.d.h.v. afbeeldingen op het LCD-kleurenscherm)
 • Metronoom, deze geeft het tempo van de borstcompressie aan

LCD-beeldscherm

Het LCD-beeldscherm heeft een helder licht dat zich aanpast aan de omgeving. Bevind je je bijvoorbeeld in een donkere omgeving? Dan zal het licht automatisch feller worden. Hierdoor zijn de visuele instructies altijd goed zichtbaar. Doordat op het grote scherm afbeeldingen (in kleur) van de handelingen worden getoond is het nog makkelijker om de gesproken instructies te begrijpen.

De ervaren gebruiker

De unieke combinatie van het grote LCD-scherm (in kleur), het kleine formaat van de AED en de ECG optie zorgt ervoor dat de AED zeer geschikt is voor professioneel gebruik. Daarnaast is de AED ook perfect voor huisartsen en zorginstellingen waar vaak behoefte is aan een professionele AED met uitgebreidere functionaliteiten. De AED heeft een zeer korte oplaadtijd waardoor de shock binnen 16 seconden kan worden toegediend. Daarnaast biedt de (optionele) ECG-weergave inzicht in het hartritme. Dit kan tijdens de inzet worden gemonitord en in een later stadium van de behandeling worden teruggekeken door middel van een opname. Het is mogelijk een oplaadbare batterij te gebruiken voor de AED.

ECG-weergave

De optionele ECG-weergave zorgt ervoor dat de AED perfect inzetbaar is in een professionelere setting. De weergave registreert interventiegegevens, waardoor artsen en hulpverleners een beter overzicht krijgen van de toestand van de patiënt. Dit omvat gegevens over de ECG-curve, impedantiecurve en gebeurtenissen. Met USB en Bluetooth functionaliteiten kunnen opgeslagen bestanden eenvoudig worden bekeken.

Kinderknop

Geschikt voor patiënten van alle leeftijden. De AED heeft een kinderknop waarmee je de instellingen gemakkelijk kan omzetten naar de kindermodus. Er zijn hiervoor geen extra elektroden nodig en dat bespaart kosten. Zelftest De AED voert regelmatig zelftests uit om ervoor te zorgen dat het apparaat correct functioneert. De status wordt aangegeven door een knipperende aan/uitknop.

Batterijen

Er zijn 2 batterijen inbegrepen in de bestelling van de DefiSign Pocket Plus AED. Daarnaast heeft de AED ook een interne batterij die na ca. 6 jaar moet worden vervangen. De houdbaarheid van de externe batterijen hangt af van de volgende situaties:

- In geval van wekelijkse zelftest ± 1 jaar en 6 maanden

- In geval van maandelijkse zelftest ± 2 jaar en 6 maanden

Standaard meegeleverd
 • 1x DefiSign Pocket Plus tas
 • 2x Batterij
 • 1x Elektroden (preconnected)
 • 1x Gebruikshandleiding

Bij AEDvoordelig ontvangt u tevens bij uw bestelling:

 • 1e jaar gratis door u gekozen AEDzeker® servicecontract
 • AED rescue kit met volwaardig beademingsmasker
 • AED sticker set
 • Kiss of life compact beademingsmasker
Specificaties
Productspecificaties
Meer informatie
Artikelnummer DS-70s
Merk Defisign
Garantietermijn 15 maanden garantie
Afmetingen (cm) 15x14,3x4,6
Half-/ volautomaat Half- of volautomaat
Inclusief tas
Levensduur batterij 2 jaar
Levensduur elektrode 2,5 jaar
Metronoom
Meting Geen meting
Kinderreanimatie Kindknop
Meertalig Niet Meertalig
FDA keurmerk
IP-waarde IP44
LCD scherm
Reanimatie Feedback
Deze wordt het ...

NIeuwste AED zeer compact

DefiSign Pocket Plus AED

DefiSign Pocket Plus AED

Vanaf 2.342,41 2.149,-