Laerdal reanimatiepoppen

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 19

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 19

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Laerdal reanimatiepoppen

De Laerdal reanimatiepop geeft realistische weerstand bij hartmassage en beademing. Er kan gekozen worden voor een pop met full-body of torso (alleen romp).

Assortiment Laerdal poppen

Het assortiment van Laerdal bestaat uit:
- Laerdal Baby Anne
- Laerdal Little Anne
- Laerdal Little Family
- Laerdal Little Junior
- Laerdal Resusci Anne
- Laerdal Resusci Anne met QCPR

Laerdal QCPR techniek

Een geavanceerde techniek van Laerdal is QCPR. Hiermee wordt zeer goede, leerzame en nuttige feedback aan de trainer en de cursist gegeven. Door deze real-time feedback is het veel eenvoudiger resultaten terug te halen en specifiek aan te geven waar verbetering in het reanimatieproces nodig is.

Advies op maat van AEDvoordelig.nl

Wanneer u vragen heeft over de reanimatiepoppen van Laerdal, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig.nl

AED voordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: 088-233 6000 (buiten Nederland +31 88 233 6000) of verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting