AED service en onderhoud

Van hoog naar laag sorteren
 • AED onderhoud eenmailig

  AED servicebeurt eenmalig

  Excl. BTW: € 135,00 Incl. BTW: € 143,10
 • AEDzeker

  AEDzeker®

  Excl. BTW: € 75,00 Incl. BTW: € 79,50
 • AED onderhoudscontract

  AEDzeker® All-in

  Excl. BTW: € 175,00 Incl. BTW: € 185,50
 • AED onderhoudscontract

  AEDzeker® All-in 5 jaar

  Excl. BTW: € 612,50 Incl. BTW: € 649,25
 • AED onderhouden

  AEDzeker® Plus

  Excl. BTW: € 150,00 Incl. BTW: € 159,00
Van hoog naar laag sorteren

AED Service en Onderhoud

Uw AED moet in geval van nood altijd klaar zijn voor gebruik. Het is daarom van groot belang dat uw AED goed wordt onderhouden. Maar wat is goed onderhoud?

Wanneer moeten de elektroden en batterij(en) van uw AED worden vervangen? Wat moet u doen nadat uw AED is gebruikt? Is de software van uw AED nog up-to-date? Wat moet u doen als uw AED een storing geeft? AEDvoordelig biedt u onder de naam AEDzeker® vier niveaus van service aan, zodat u altijd een serviceniveau kunt kiezen dat precies aansluit bij uw wensen. U kunt het onderhoud van uw AED dus gedeeltelijk of volledig aan ons overlaten, precies zoals u dat wenst.

Bij een All-in servicecontract wordt de AED bijvoorbeeld ieder jaar op locatie gecontroleerd en getest. Daarna krijgt de AED het landelijke AED-keurmerk. Bij dit All-in contract zijn alle kosten van toekomstig benodigde elektroden en accu’s inclusief. Ook na een inzet* van de AED ontvangt u gratis nieuwe elektroden en indien nodig een nieuwe AED-accu. De kosten voor een All-in service contract zijn vanaf € 175,- per jaar, afhankelijk van uw merk AED.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan met ons servicenummer 088-233 6000.

Goed onderhoud en een jaarlijkse controle. Servicecontracten voor een scherpe prijs bij AEDvoordelig ✓Laagste prijs garantie ✓Achteraf betalen ✓WebwinkelKeur ✓1 jaar gratis AED service t.w.v. €150,- bij aankoop AED