AED service en onderhoud

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. AEDzeker
  AEDvoordelig AEDzeker® Basis
  81,75 75,00
 2. AED onderhouden

  meest gekozen

  AEDvoordelig AEDzeker® Plus
  163,50 150,00
 3. AED onderhoudscontract
  AEDvoordelig AEDzeker® All-in
  Vanaf 190,75 175,00
 4. AEDzeker

  30% korting!

  AEDvoordelig AEDzeker® Basis 5 jaar
  286,13 262,50
 5. AED onderhouden

  30% koring!

  AEDvoordelig AEDzeker® Plus 5 jaar
  572,25 525,00
 6. AED onderhoudscontract

  30% korting!

  AEDvoordelig AEDzeker® All-in 5 jaar
  Vanaf 667,63 612,50
 7. AED onderhoud eenmailig
  AEDvoordelig Eenmalige servicebeurt AED
  147,15 135,00
 8. AED Instructie op locatie
  AEDvoordelig AED Instructie op locatie
  301,29 249,00
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren

AED Service en Onderhoud

Uw AED moet in geval van nood altijd klaar zijn voor gebruik. Het is daarom van groot belang dat uw AED goed wordt onderhouden. Maar wat is goed onderhoud?

Wanneer moeten de elektroden en batterij(en) van uw AED worden vervangen? Wat moet u doen nadat uw AED is gebruikt? Is de software van uw AED nog up-to-date? Wat moet u doen als uw AED een storing geeft? AEDvoordelig biedt u onder de naam AEDzeker® vier niveaus van service aan, zodat u altijd een serviceniveau kunt kiezen dat precies aansluit bij uw wensen. U kunt het onderhoud van uw AED dus gedeeltelijk of volledig aan ons overlaten, precies zoals u dat wenst.

Bij een All-in servicecontract wordt de AED bijvoorbeeld ieder jaar op locatie gecontroleerd en getest. Daarna krijgt de AED het landelijke AED-keurmerk. Bij dit All-in contract zijn alle kosten van toekomstig benodigde elektroden en accu’s inclusief. Ook na een inzet* van de AED ontvangt u gratis nieuwe elektroden en indien nodig een nieuwe AED-accu. De kosten voor een All-in service contract zijn vanaf € 175,- per jaar, afhankelijk van uw merk AED.

Advies op maat van AEDvoordelig

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan met ons servicenummer 088-233 6000.

Goed onderhoud en een jaarlijkse controle. Servicecontracten voor een scherpe prijs bij AEDvoordelig.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar 

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting