Alle AED merken. Advies nodig? Wij helpen u graag!

Wij helpen u graag bij uw keuze
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 51

per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Reanimatie Feedback
 1. Ja 13 items
 2. Nee 38 items
LCD scherm
 1. Ja 18 items
 2. Nee 33 items
Kinderreanimatie
 1. Kindknop 15 items
 2. Kindsleutel 3 items
 3. Kinderelektroden 33 items
Meertalig
 1. Meertalig 18 items
 2. Niet Meertalig 39 items
IP-waarde
 1. IP21 4 items
 2. IP54 5 items
 3. IP55 34 items
 4. IP56 7 items
Levensduur batterij
 1. 7 jaar 4 items
 2. 6 jaar 3 items
 3. 5 jaar 13 items
 4. 4 jaar 31 items
 5. 3 jaar 2 items
Merk
 1. Philips 7 items
 2. Heartsine 7 items
 3. Cardiac Science 4 items
 4. Physio-Control 11 items
 5. ZOLL 7 items
 6. Defibtech 7 items
 7. Schiller 3 items
 8. Mindray 3 items
 9. Defisign 4 items
Meting
 1. Compressiediepte 13 items
 2. Geen meting 37 items
Half-/ volautomaat
 1. Half- of volautomaat 28 items
 2. Halfautomaat 22 items
 3. Volautomaat 4 items
Levensduur elektrode
 1. 5 jaar 8 items
 2. 4 jaar 17 items
 3. 3 jaar 5 items
 4. 2,5 jaar 1 item
 5. 2 jaar 24 items
 1. HeartSine 350P AED
  Heartsine HeartSine 350P AED
  LCD scherm Nee Reanimatie Feedback Nee Halfautomaat IP56 Kinderelektroden Niet Meertalig
  1.252,41 1.149,-
 2. Philips HS-1 AED
  Philips Philips HS-1 AED
  LCD scherm Nee Reanimatie Feedback Nee Halfautomaat IP21 Kinderelektroden Niet Meertalig
  1.296,01 1.189,-
 3. ZOLL AED Plus

  Tijdelijke actie

  ZOLL ZOLL AED Plus
  LCD scherm Ja Reanimatie Feedback Ja Half- of volautomaat IP55 Kinderelektroden Niet Meertalig
  Vanaf 1.252,41 1.149,-
 4. Defibtech Lifeline AED

  + gratis tas

  Defibtech Defibtech Lifeline AED
  LCD scherm Nee Reanimatie Feedback Nee Half- of volautomaat IP54 Kinderelektroden Niet Meertalig
  Vanaf 1.411,55 1.295,-
 5. Defibtech Lifeline VIEW AED
  Defibtech Defibtech Lifeline VIEW AED
  LCD scherm Ja Reanimatie Feedback Nee Half- of volautomaat IP55 Kinderelektroden Meertalig
  Vanaf 1.629,55 1.495,-
 6. ZOLL AED 3
  ZOLL ZOLL AED 3
  LCD scherm Ja Reanimatie Feedback Ja Half- of volautomaat IP55 Kindknop Niet Meertalig
  Vanaf 1.906,41 1.749,-
 7. Philips FRx AED
  Philips Philips FRx AED
  LCD scherm Nee Reanimatie Feedback Nee Halfautomaat IP55 Kindsleutel Niet Meertalig
  1.520,55 1.395,-
 8. Physio-Control LIFEPAK CR2 USB
  Physio-Control Physio-Control LIFEPAK CR2 USB
  LCD scherm Nee Reanimatie Feedback Nee Halfautomaat IP55 Kindknop Niet Meertalig
  Vanaf 1.662,25 1.525,-
 9. DefiSign LIFE AED
  Defisign DefiSign LIFE AED
  LCD scherm Nee Reanimatie Feedback Nee Half- of volautomaat IP55 Kinderelektroden Meertalig
  Vanaf 1.143,41 1.049,-
 10. Cardiac Science Powerheart G5 AED
  Cardiac Science Cardiac Science Powerheart G5 AED
  LCD scherm Ja Reanimatie Feedback Ja IP55 Kinderelektroden Meertalig
  Vanaf 1.956,55 1.795,-
 11. HeartSine 500P AED
  Heartsine HeartSine 500P AED
  LCD scherm Nee Reanimatie Feedback Ja Halfautomaat IP56 Kinderelektroden Niet Meertalig
  1.851,91 1.699,-
 12. BeneHeart D1 defibrillator
  Mindray BeneHeart D1 defibrillator
  LCD scherm Ja Reanimatie Feedback Nee Halfautomaat IP55 Kindknop Niet Meertalig
  1.629,55 1.495,-
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 51

per pagina
Aflopend sorteren

AED merken

Elke AED (Automatische Externe Defibrillator) heeft hetzelfde doel: levens redden door een fibrillerend hart te resetten met een elektrische schok. Samen met een snelle reanimatie kan de inzet van een AED binnen enkele minuten de overlevingskans na een hartstilstand vergroten met 70%!

Cardiac Science G5 AED

Cardiac Science

Het AED merk Cardiac Science levert wereldwijd gespecialiseerde techniek voor de diagnostiek en behandeling van hartziektes. Meer dan een half miljoen van de robuuste en gebruiksvriendelijke AED’s van Cardiac Science zijn wereldwijd in omloop. Door de krachtige eigenschappen van de defibrillators kunnen zowel professionele als onervaren hulpverleners effectief reanimeren in een noodsituatie. De nieuwste G5 modellen beschikken daarnaast over realtime reanimatiefeedback, zodat de hulpverlener direct kan zien of de snelheid en de diepte van de borstcompressies juist zijn.


Defibtech LifeLine AED

Defibtech

Het AED merk Defibtech is bekend om de betrouwbare Defibtech Lifeline AED’s met een doordacht en robuust design. Dit resulteert in AED’s die eenvoudig te bedienen zijn en waar er wereldwijd al meer dan 300.000 van verkocht zijn. Naast de standaard gesproken instructies om de hulpverlener te helpen tijdens de reanimatie, bevat de innovatieve Defibtech Lifeline View een lcd-scherm met extra visuele aanwijzingen voor de hulpverlener.HeartSine 350P AED

HeartSine

Het AED merk HeartSine is Europees specialist op het gebied van AED’s voor publiek gebruik. Sinds 1998 produceren ze lichte, compacte HeartSine Samaritan PAD AED’s met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De 350p, 360P en 500P AED’s van HeartSine hebben 8 jaar garantie en beschikken over een FDA-keurmerk. De batterijen en elektroden van de AED zijn verwerkt in één padpak module waardoor de jaarlijkse onderhoudskosten laag blijven. Het 500P model bevat daarnaast realtime feedback om de hulpverlener te helpen tijdens het reanimeren.Philips HS-1 AED

Philips

Het AED merk Philips Healthcare is de tak van Philips die zich volledig richt op de gezondheidszorg. Philips Healthcare is wereldwijd één van de grootste producten op het gebied van defibrillatoren. De hoge kwaliteit van de Philips HeartStart HS-1 en de FRx AED wordt onder andere verzekerd door het FDA-keurmerk. Het innovatieve Life Guidance helpt hulpverleners snel de juiste stappen te zetten in het reanimatieproces. Dit maakt de Philips AED’s intuïtief in gebruik.
Physio-Control CR2 AED

Physio-Control

Het AED merk Physio-Control is een bedrijf dat zich oorspronkelijk richtte op de behandeling van hart- en vaatziekten. Al lange tijd produceren ze defibrillatoren voor de medische wereld. De LIFEPAK 1000-serie van Physio-Control is dan ook zeer gewild bij ambulancepersoneel, artsen en specialisten. Ook zijn de AED’s van Physio-Control voorzien van het FDA-keurmerk. De nieuwe CR2 AED’s zijn er in verschillende uitvoeringen: CR2 USB, CR2 wifi en CR2 3G, waarbij de wif en 3G AED’s op afstand te monitoren zijn.
ZOLL AED 3

ZOLL

Het AED merk ZOLL is opgericht door Dr. Paul M. Zoll. Hij wordt ook wel de vader van de moderne cardiale therapie genoemd. Ook nu nog produceert ZOLL baanbrekende en degelijke AED’s met geavanceerde techniek en reanimatiefeedback. De ZOLL AED’s doen accurate metingen om de hulpverlener realtime feedback te geven van bijvoorbeeld de diepte en snelheid van de hartmassage tijdens een reanimatie. Daarnaast geven de ZOLL AED 3 en de ZOLL AED Plus naast de gesproken instructies ook visuele ondersteuning aan de hulpverlener. De ZOLL AED’s staan bekend om de kwaliteit van de hartanalyse en beschikken over het Amerikaanse FDA-keurmerk. De ZOLL AED Pro is een geliefde AED onder professionele gebruikers.
DefiSign Life AED

DefiSign

Het AED merk DefiSign wordt geproduceerd door de bekende Zwitserse AED-fabrikant Schiller. Schiller is onder andere bekend van de kleinste AED op de markt op dit moment: Fred EasyPort AED. DefiSign focust zich vooral op het produceren van ‘de goedkope AED’. De DefiSign LIFE AED heeft dan ook een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De nieuwste defibrillator, de DefiSign LIFE Online AED, is online te monitoren en geeft automatisch bericht wanneer de AED wordt geopend.
Mindray BeneHeart AED

Mindray

Het AED merk Mindray heeft als doel om medische technologieën te delen met de wereld. De BeneHeart C1A en BeneHeart C2 AED’s zijn uitgerust met een knop voor kinderreanimatie en deze nieuwe modellen passen de gesproken instructies met de ResQNavi technologie automatisch aan op basis van de ervaring van de hulpverlener. Daarnaast beschikken de Mindray defibrillatoren over een taalknop zodat snel kan worden gewisseld tussen de verschillende talen die de AED aanbiedt.AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓Grootste aanbod AED merken

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

Kom in actie voor de Hartstichting! FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020