Trainingselektroden

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 34

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 34

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

AED trainer

Een AED trainer is een oefen AED. In reanimatie opleidingen of –cursussen kunnen cursisten hiermee trainen, om de AED zo op de juiste manier te kunnen gebruiken. AED trainers zien er hetzelfde uit als gewone AED’s, alleen wordt nu een reanimatie gesimuleerd. Elke trainer heeft speciale oefenelektroden. Deze worden gebruikt op de reanimatiepoppen. Ook bij de AED trainer wordt door de AED trainingselektroden het (gesimuleerde) hartritme gemeten. Daarna wordt, indien nodig binnen de simulatie, een elektrische schok doorgegeven.

Oefenelektroden

Voor alle merken AED trainers leveren wij de speciale oefenelektroden. In tegenstelling tot de normale elektroden voor de AED apparaten, zijn deze meerdere malen te gebruiken. De AED trainingselektroden laten geen lijm achter op de oefenpoppen. Bij veruit de meeste merken AED  apparaten kunt de losse oefenelektroden bestellen (vervangingsplakkers), waardoor de kosten laag kunnen blijven.

AED leveranciers

Wij leveren de AED trainingselektroden van praktisch alle AED fabrikanten, zoals Defibtech, Philips, Primedic, Heartsine, Physio-control, Zoll, Cardiac Science, Prestan en Actar.

Vragen?

Heeft u vragen over de AED oefenelektroden? Of u zoekt andere benodigdheden voor uw reanimatie opleiding? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice: 088- 233 6000 of mail ons op info@aedvoordelig.nl Wij staan u graag te woord!

Meer informatie?

Klik op het logo van het merk waarvoor u een AED oefenelektrode zoekt voor meer informatie:

Philips AED trainers Zoll AED's Heartsine AED-Batterij Defibtech AED's
Cardiac Science AED's Physio-control defibrillator Medtronic AED batterijen Telefunken aed accu
Primedic aed accu Prestan AED trainer   

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig.nl

AED voordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: 088-233 6000 (buiten Nederland +31 88 233 6000) of verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting