Trainingselektroden

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 42

per pagina
Aflopend sorteren
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 42

per pagina
Aflopend sorteren

Trainingselektroden

Voor alle merken AED trainers leveren wij de speciale trainingselektroden ofwel oefenelektroden. In tegenstelling tot de normale elektroden voor de AED apparaten, zijn deze meerdere malen te gebruiken. De AED trainingselektroden laten geen lijm achter op de oefenpoppen.

Vervangingsplakkers

Bij veruit de meeste merken AED trainingsapparaten kunt u losse oefenelektroden bestellen, dit worden vervangingsplakkers genoemd. Hierdoor kunnen de kosten laag blijven omdat er dan geen nieuwe trainingselektroden aangekocht hoeven te worden maar alleen de plakkers welke aan de kabel bevestigd kunnen worden.

Advies op maat van AEDvoordelig

Wanneer u vragen heeft over de trainingseleketroden, dan helpen wij u graag verder. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting