Heartsine AED trainingselektroden

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Heartsine Samaritan PAD Trainer elektroden
  Heartsine Heartsine Samaritan PAD Trainer elektroden
  Volwassen
  73,81 61,-
 2. Heartsine Samaritan PAD Trainer vervangingsplakkers 10 paar
  Heartsine Heartsine Samaritan PAD Trainer vervangingsplakkers 10 paar
  Volwassen
  61,71 51,-
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Heartsine AED Trainingselektroden

De Heartsine AED trainer is een oefen AED. De trainer ziet er hetzelfde uit als gewone AED’s, alleen wordt nu een reanimatie gesimuleerd. Elk trainingsapparaat heeft speciale oefenelektroden. Deze worden op reanimatiepoppen gebruikt. Bij een AED trainer wordt door de AED trainingselektroden het (gesimuleerde) hartritme gemeten. Daarna wordt, indien nodig binnen de simulatie, een elektrische schok doorgegeven.

Heartsine assortiment trainingselektroden

Het assortiment trainingselektroden voor Heartsine bestaat uit elektroden voor:

- Heartsine Samaritan 500P trainer
- Heartsine Samaritan PAD Trainingselektroden set

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op via:088-2336033  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

Heeft u vragen over een storing aan uw AED of onderhoud aan uw AED? Bel: 088-2336000 of stuur ons een e-mail: service@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020