Defibtech AED trainingselektroden

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren

AED Trainer algemeen

Een AED trainer is een oefen AED. In reanimatie opleidingen of –cursussen kunnen cursisten hiermee trainen, om de AED zo op de juiste manier te kunnen gebruiken. AED trainers zien er hetzelfde uit als gewone AED’s, alleen wordt nu een reanimatie gesimuleerd. Elke trainer heeft speciale oefenelektroden. Deze worden gebruikt op de reanimatiepoppen. Ook bij de AED trainer wordt door de AED trainingselektroden het (gesimuleerde) hartritme gemeten. Daarna wordt, indien nodig binnen de simulatie, een elektrische schok doorgegeven. 

Defibtech AED Trainers en AED accessoires

Hieronder vind u alle Defibtech AED Trainers en -onderdelen uit ons assortiment. Eenvoudig en voordelig te bestellen. De Defibtech trainer is het meest gebruikte en verkochte trainersmodel. De trainer wordt op dit moment geleverd voor een mooie actieprijs.

Daarnaast leveren wij de oefenelektroden voor volwassenen en kinderen, de losse vervangingsplakkers hiervoor (welke in de bestaande elektrodecassette geplakt kunnen worden), een losse oplader en oplaadbare batterij.

Defibtech Dealer

AEDvoordelig is officieel Defibtech dealer: dit betekent voor u de garantie voor snelle levering en uitstekende vertrouwde service. 

✓Gratis verzending ✓Uit voorraad leverbaar  ✓Laagste prijs garantie ✓Achteraf betalen ✓Webwinkelkeur

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig.nl

AED voordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: 088-233 6000 (buiten Nederland +31 88 233 6000) of verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting