AED trainers

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 16

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 16

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

AED Reanimatie en Training:

Als reanimatie-trainer wilt u graag een realistische en praktijkgerichte reanimatietraining geven aan uw deelnemers door een realistische situatie na te bootsen. Het reanimatie-protocol, de compressie-diepte, het tempo en de omgang met een AED zijn punten die goed geoefend moeten worden. Een AED-trainingsapparaat is qua werking en uiterlijk hetzelfde als een echte AED maar de apparaten geven geen schok af.

AEDvoordelig levert alle materialen die u nodig heeft voor uw training. Van reanimatiepop, reanimatie torso en AED trainer tot oefenelektrodes. Als totaalleverancier kunnen wij u alle artikelen leveren van onder andere Laerdal, Ambu, Actar en Prestan.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan met ons servicenummer 088-2336000

AED reanimatie- en trainingsmaterialen bij AEDvoordelig ✓Gratis verzending ✓Laagste prijs garantie ✓Uit voorraad leverbaar ✓Achteraf betalen✓Webwinkelkeur

 

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig.nl

AED voordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: 088-233 6000 (buiten Nederland +31 88 233 6000) of verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting