Prestan AED trainer

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Afstandsbediening
 1. Nee 1 item
 2. Optioneel 1 item
 1. Prestan AED UltraTrainer

  actie

  Prestan Prestan AED UltraTrainer
  LCD scherm Nee Afstandsbediening Nee Oplaadbare batterij Nee Half- of volautomaat Meertalig
  Speciale prijs 268,62 222,- Normale prijs 272,25
 2. Prestan AED Trainer Plus

  actie

  Prestan Prestan AED Trainer Plus
  LCD scherm Nee Afstandsbediening Optioneel Oplaadbare batterij Nee Half- of volautomaat Meertalig
  Speciale prijs 358,16 296,- Normale prijs 361,79
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Prestan AED trainer

Prestan is een merk waar reanimatiepoppen en AED trainers van beschikbaar zijn. Er zijn geen echte AED’s van dit merk te verkrijgen. Deze trainers zijn universeel.

Prestan AED Trainer Plus

Deze universele AED trainer PLUS is de opvolger van de Prestan AED Trainer en biedt een x-aantal meerdere functies dan de eerste uitvoering. Zo heeft deze AED-Trainer een baby/kind module waardoor cursisten nu ook getraind kunnen worden in baby/kinderreanimatie 15:2. De Prestan AED trainer PLUS is niet “merk” gerelateerd, hierdoor zijn cursisten voorbereid op het gebruik van alle typen AED’s in de praktijk.

Prestan AED Ultra Trainer

De AED UltraTrainer biedt naast een volwassen-modus nu ook een kindermodus voor het geven van kinderreanimatie (15:2). Deze meest recente technologie gecombineerd met realistische mogelijkheden en veel instelbare opties levert een grote toegevoegde waarde aan uw reanimatie- en AED Training. De Prestan AED UltraTrainer is kwalitatief, duurzaam en betaalbaar. De trainer is universeel en dus niet “merk” gebonden.

Advies op maat van AEDvoordelig

Het kiezen voor de juiste AED trainer is van veel factoren afhankelijk. Zo kan er de voorkeur aan worden gegeven om met een trainer te kunnen werken gelijk aan een echte AED. Of wordt de voorkeur gegeven voor een meer universele trainer, zodat je niet aan één type AED went. Bij de keuze voor een AED trainer u graag, door een advies op maat te geven. Neem contact op via 088-2336033 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op via:088-2336033  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

Heeft u vragen over een storing aan uw AED of onderhoud aan uw AED? Bel: 088-2336000 of stuur ons een e-mail: service@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020