Physio-Control AED trainer

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Afstandsbediening
 1. Ja 1 item
 2. Nee 1 item
Half-/ volautomaat
 1. Half- of volautomaat 1 item
 2. Halfautomaat 1 item
LCD scherm
 1. Ja 1 item
 2. Nee 1 item
Oplaadbare batterij
 1. Ja 1 item
 2. Nee 1 item
 1. Physio-Control LP 1000 Trainer
  Physio-Control Physio-Control LP 1000 Trainer
  LCD scherm Ja Afstandsbediening Ja Oplaadbare batterij Ja Halfautomaat Meertalig
  1.874,29 1.549,-
 2. Physio-Control CR2 Trainer
  Physio-Control Physio-Control CR2 Trainer
  LCD scherm Nee Afstandsbediening Nee Oplaadbare batterij Nee Half- of volautomaat Meertalig
  Speciale prijs 815,54 674,- Normale prijs 816,75
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Physio-Control AED trainer

Physio-Control is een belangrijke speler in de medische industrie. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de complete behandeling van hart- en vaatziekten, en heeft veel ervaring in defibrillatie apparatuur voor ziekenhuizen. Hierdoor is Physio-Control AED (met name de 1000-serie) zeer populair bij bijvoorbeeld artsen, specialisten en ambulancepersoneel. Voor de niet-professionele hulpverlener heeft het bedrijf de CRPlus-serie ontwikkeld.. Physio-Control heeft twee modellen AED’s op de markt: de Physio-Control CR2 en de Physio-Control Lifepak 1000. Van beide AED’s is ook een trainer AED beschikbaar.

Physio-Control CR2 trainer

Dit is het nieuwste trainingstoestel van de Medtronic / Physio-Control . Deze AED-trainer is uiterlijk identiek aan het nieuwste toestel, de Physio-Control CR2. Met behulp van de LIFEPAK CR2 Trainer kunnen cursisten oefenen hoe ze moeten reageren op een gesimuleerde hartstilstand. De Trainer simuleert de stemmeldingen en functies van de LIFEPAK CR2-defibrillator, maar dient geen schokken toe. De Trainer is uitgerust met 2 vooraf ingestelde trainingsscenario's. Deze scenario's kunnen eenvoudig worden aangepast met behulp van het setup-scherm op de Trainer zodat er zeer veel trainingsopties zijn.

Physio-Control Lifepak 1000 trainer

De Physio-Control Lifepak 1000 AED-trainer is qua uiterlijk niet te onderscheiden van de Lifepak 1000 AED. Tevens is het, net als bij de AED, mogelijk om het apparaat uit te breiden met een ECG-functie. Ook is het mogelijk de taalinstelling van deze trainer te wijzigen. Het apparaat wordt standaard geleverd met het volgende talenpakket: Nederlands, Engels, Frans en Duits. Tijdens een training is het dus mogelijk om tussen deze talen te switchen.

Advies op maat van AEDvoordelig

Het kiezen voor de juiste AED trainer is van veel factoren afhankelijk. Zo kan er de voorkeur aan worden gegeven om met een trainer te kunnen werken gelijk aan een echte AED. Of wordt de voorkeur gegeven voor een meer universele trainer, zodat je niet aan één type AED went. Bij de keuze voor een AED trainer u graag, door een advies op maat te geven. Neem contact op via 088-2336033 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op via:088-2336033  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

Heeft u vragen over een storing aan uw AED of onderhoud aan uw AED? Bel: 088-2336000 of stuur ons een e-mail: service@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020