XFT AED trainer

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Meertalig
 1. Meertalig 2 items
Afstandsbediening
 1. Ja 2 items
Meting
 1. Geen meting 1 item
Half-/ volautomaat
 1. Half- of volautomaat 2 items
LCD scherm
 1. Ja 2 items
 2. Nee 1 item
Oplaadbare batterij
 1. Ja 2 items
 2. Nee 1 item
 1. Universele AED Trainer

  Voordelige keuze

  XFT Universele AED Trainer
  LCD scherm Nee Afstandsbediening Ja Oplaadbare batterij Nee Half- of volautomaat Meertalig
  168,19 139,-
 2. XFT CPR-polsband
  XFT XFT CPR-polsband
  LCD scherm Ja Oplaadbare batterij Ja
  59,29 49,-
 3. XFT AED Trainer
  XFT XFT AED Trainer
  LCD scherm Ja Afstandsbediening Ja Oplaadbare batterij Ja Half- of volautomaat Meertalig
  296,45 245,-
 4. Taalmodule Universele AED Trainer
  XFT Taalmodule Universele AED Trainer
  Vanaf 33,28 27,50
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren

XFT AED Trainers

Van XFT hebben we 2 trainers in het assortiment. Er zijn geen echte AED’s van dit merk te verkrijgen. Deze trainers zijn universeel.

XFT Universele AED Trainer

Deze universele AED-trainer van XFT is een prima basis AED-trainer. De trainer is licht van gewicht en compact. De metronoom geeft het juiste tempo van de reanimatie aan. Met één afstandsbediening kunnen meerdere trainers aangestuurd worden.

Deze AEDtrainer is eenvoudig in gebruik en beschikt standaard over twee talen (Nederlands/Engels). Optioneel zijn ook andere taalmodules leverbaar (bijvoorbeeld Nederlands/Frans).

XFT AED Trainer

Deze XFT AED Trainer is de nieuwste AED Trainer in ons assortiment. De trainer is sterk en duurzaam gebouwd met het design van een echte AED. Met één afstandsbediening kunnen meerdere trainers aangestuurd worden. Daarnaast beschikt de trainer over een lcd-scherm waar instructies op worden weergegeven.

De trainer kan eenvoudig één van de tien voorgeprogrammeerde scenario’s kiezen, pauzeren of wisselen. Ook zijn er drie verschillende snelheden voor de metronoom te kiezen.

Advies op maat van AEDvoordelig

Het kiezen voor de juiste AED trainer is van veel factoren afhankelijk. Zo kan er de voorkeur aan worden gegeven om met een trainer te kunnen werken gelijk aan een echte AED. Of wordt de voorkeur gegeven voor een meer universele trainer, zodat je niet aan één type AED went. Bij de keuze voor een AED trainer u graag, door een advies op maat te geven. Neem contact op via 088-2336033 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op via:088-2336033  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

Heeft u vragen over een storing aan uw AED of onderhoud aan uw AED? Bel: 088-2336000 of stuur ons een e-mail: service@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020