Philips AED trainer

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Afstandsbediening
 1. Ja 1 item
 2. Optioneel 1 item
Meertalig
 1. Meertalig 1 item
 2. Niet Meertalig 1 item
 1. Philips FR3 Trainer
  Philips Philips FR3 Trainer
  LCD scherm Nee Afstandsbediening Optioneel Oplaadbare batterij Nee Halfautomaat Meertalig
  617,10 510,-
 2. Philips HS-1 Trainer met afstandsbediening
  Philips Philips HS-1 Trainer met afstandsbediening
  LCD scherm Nee Afstandsbediening Ja Oplaadbare batterij Nee Halfautomaat Niet Meertalig
  629,20 520,-
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Philips AED trainer

Philips Healthcare richt zich volledig op de gezondheidszorg. Deze tak van Philips heeft een aantal zeer goede AED’s ontwikkeld. Wereldwijd is het ook één van de grootste producenten van AED’s. AED Philips staat voor betrouwbaarheid en stabiliteit. Philips heeft drie modellen AED’s op de markt gebracht: de Philips HS-1, de Philips FRx en de Philips FR3. Van de Philips HS-1 en de Philips FR3 is ook een trainer AED beschikbaar.

Philips HS-1 trainer

De Philips HS-1 trainer is een uitstekende simulator voor de Philips “Home”-defibrillator. Voor een realistische reanimatie-oefening. De AED trainer is er in 2 varianten, met en zonder afstandsbediening. Het voordeel van de trainer met afstandsbediening is dat tijdens de aansluitfase van de oefenelektroden de trainer kan worden doorgedrukt naar de analyse fase. Is de trainer aan het analyseren en haalt de cursist haalt de pads er toch vanaf? Met één druk op de knop wordt de AED-trainer teruggehaald naar de plak-instructie fase. De trainer zonder afstandsbediening werkt met externe strips di op de pop geplakt moeten worden. Hier worden de elektroden dan op geplakt en kan de trainer verder in protocol.

Philips FR3 trainer

De Philips FR3 AED trainer is speciaal ontworpen om maximale overeenkomsten met de Philips HeartStart FR3 AED na te bootsen. Deze trainer is uitermate geschikt voor een internationaal publiek. Deze wordt standaard geleverd in het "Amerikaans-Engels". Door middel van één druk op de knop is het mogelijk de taalinstellingen te wijzigen.

Advies op maat van AEDvoordelig

Het kiezen voor de juiste AED trainer is van veel factoren afhankelijk. Zo kan er de voorkeur aan worden gegeven om met een trainer te kunnen werken gelijk aan een echte AED. Of wordt de voorkeur gegeven voor een meer universele trainer, zodat je niet aan één type AED went. Bij de keuze voor een AED trainer u graag, door een advies op maat te geven. Neem contact op via 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020