Defibtech AED trainer

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Half-/ volautomaat
 1. Half- of volautomaat 1 item
 2. Halfautomaat 1 item
LCD scherm
 1. Ja 1 item
 2. Nee 1 item
 1. Defibtech Trainer Actiepakket

  Compleet pakket

  Defibtech Defibtech Trainer Actiepakket
  LCD scherm Nee Afstandsbediening Ja Oplaadbare batterij Ja Half- of volautomaat Niet Meertalig
  477,95 395,-
 2. Defibtech View Trainer

  + tas

  Defibtech Defibtech View Trainer
  LCD scherm Ja Afstandsbediening Ja Oplaadbare batterij Ja Halfautomaat Niet Meertalig
  707,85 585,-
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Defibtech AED trainer

De AED’s van Defibtech zijn robuust, betrouwbaar, eenvoudig te bedienen en bijzonder slim ontworpen. Defibtech heeft drie modellen Lifeline AED’s op de markt gebracht: de Defibtech Lifeline Halfautomaat, de Defibtech Lifeline Volautomaat en de Defibtech Lifeline View met LCD scherm voor visuele ondersteuning. Van de Defibtech Lifelne Halfautomaat en de Defibtech Lifeline View is ook een trainer AED beschikbaar.

Defibtech Lifeline trainer

De Defibtech Lifeline trainer is de meest gebruikte AED trainer tijdens reanimatie lessen. De Defibtech Lifeline trainer is gelijk aan de echte AED alleen uitgevoerd in kleur geel/ rood. De trainer kan aangestuurd worden door middel van een afstandsbediening en wordt door ons als een compleet pakket geleverd. Dit pakket is inclusief tas , traingingselektroden voor kinderen en vervangingsplakkers voor volwassenen.

Defibtech Lifeline View trainer

De Defibtech Lifeline View Trainer onderscheidt zich van andere AED trainers doordat er, naast de gesproken stem, gebruik gemaakt wordt van video-animaties tijdens het reanimatieproces. De instructeur heeft door middel van de afstandsbediening beschikking over diverse scenario’s. Ook deze trainer wordt met tas geleverd.

Advies op maat van AEDvoordelig

Het kiezen voor de juiste AED trainer is van veel factoren afhankelijk. Zo kan er de voorkeur aan worden gegeven om met een trainer te kunnen werken gelijk aan een echte AED. Of wordt de voorkeur gegeven voor een meer universele trainer, zodat je niet aan één type AED went. Bij de keuze voor een AED trainer u graag, door een advies op maat te geven. Neem contact op via 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020