Reanimatietraining

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 174

per pagina
Aflopend sorteren
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 174

per pagina
Aflopend sorteren

AED Reanimatie en Training

Als reanimatie-trainer wilt u graag een realistische en praktijkgerichte reanimatietraining geven aan uw deelnemers.  AEDvoordelig levert alle materialen die u nodig heeft voor uw training. Van reanimatiepop, reanimatie torso en AED trainer tot oefenelektrodes. Als totaalleverancier kunnen wij u alle artikelen leveren van onder andere Laerdal, Ambu, Actar en Prestan.

Mocht u een artikel zoeken dat niet op onze website staat, dan maken wij graag een offerte voor u. Een goede reanimatie begint bij een goed goede reanimatietraining en dus ook bij goed materiaal.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan met ons servicenummer 088-233 6000.

AED reanimatie- en trainingsmaterialen bij AEDvoordelig ✓Gratis verzending ✓Laagste prijs garantie ✓Uit voorraad leverbaar ✓Achteraf betalen✓WebwinkelKeur

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig.nl

AED voordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: 088-233 6000 (buiten Nederland +31 88 233 6000) of verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting