Ambu reanimatiepoppen

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 12

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 12

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Ambu reanimatiepop

De Ambu reanimatiepop geeft realistische weerstand bij hartmassage en beademing. De poppen zijn voorzien van het unieke Ambu hygiëne systeem waarbij de luchtzakjes makkelijk gewisseld kunnen worden en er gewerkt wordt met losse gelaatsmaskers.

Assortiment Ambu poppen

Het assortiment van Ambu bestaat uit:

- Amby Baby
- Ambu Junior
- Ambu Man Basic
- Ambu Man Instrument Next generation
- Ambu Man Wireless Next Generation
- Ambu Uniman Sam
- Ambu Man School

Advies op maat van AEDvoordelig

Wanneer u vragen heeft over de reanimatiepoppen van Ambu, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting