Handleidingen

English                 

Kies hieronder het type apparaat/product waarvan u de handleiding wilt downloaden. Op de pagina voor AED's, AED trainers of reanimatiepoppen vindt u een overzichtelijke lijst van alle merken zodat u snel de handleiding kunt downloaden die u zoekt. Naast de gebruiksaanwijzingen vindt u bij sommige producten ook de technische specificaties. Staat de handleidingen die u zoekt er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via verkoop@aedvoordelig.nl of bel 088-2336033.

Handleidingen voor AED's

In de handleiding voor AED's staat onder andere beschreven hoe u de elektroden en batterij moet vervangen van de AED. Daarnaast staat vaak ook beschreven hoe de AED moet worden bediend. Ook kunt u in de meeste handleidingen een beschrijvingen van alle knoppen terugvinden.

 

Handleidingen voor AED trainers

Naast een beschrijving van de knoppen vindt u in de handleidingen van een AED trainer vaak hoe u de verschillende scenario's moet instellen tijdens een reanimatietraining.

 

Handleidingen voor reanimatiepoppen

In de handleidingen voor reanimatiepoppen vindt u hoe de longen/luchtwegen van de pop vervangen moeten worden. Ook het gebruik van de reanimatiefeedback staat uitgelegd in de handleiding.

 

 

Handleidingen voor AED kasten

In de handleidingen voor AED kasten staat beschreven hoe de kast moet worden bevestigd aan de muur. Daarnaast vindt u bij kasten met een pincode in de handleiding terug hoe de pincode moet worden veranderd.