Handleidingen

English                 

Kies hieronder het type apparaat/product waarvan u de handleiding wilt downloaden. Op de pagina voor AED's of AED Trainers vindt u een overzichtelijke lijst van alle merken zodat u snel de handleiding kunt downloaden die u zoekt. Naast de gebruiksaanwijzingen vindt u bij sommige producten ook de technische specificaties. Staat de handleidingen die u zoekt er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via verkoop@aedvoordelig.nl of bel 088-233 6000.

Handleidingen voor AED's

In de handleiding voor AED's staat onder andere beschreven hoe u de elektroden en batterij moet vervangen van de AED. Daarnaast staat vaak ook beschreven hoe de AED moet worden bediend. Ook kunt u in de meeste handleidingen een beschrijvingen van alle knoppen terugvinden.

 

Handleidingen voor AED Trainers

Naast een beschrijving van de knoppen vindt u in de handleidingen van een AED Trainer vaak hoe u de verschillende scenario's moet instellen tijdens een reanimatietraining.

 

Handleidingen voor reanimatiepoppen

In de handleidingen voor reanimatiepoppen vindt u hoe de longen/luchtwegen van de pop vervangen moeten worden. Ook het gebruik van de reanimatiefeedback staat uitgelegd in de handleiding.