Philips AED

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Kinderreanimatie
 1. Kindsleutel 3 items
 2. Kinderelektroden 3 items
Meting
 1. Geen meting 5 items
IP-waarde
 1. IP21 3 items
 2. IP55 3 items
 1. Philips HS-1 AED
  Philips Philips HS-1 AED
  LCD scherm Nee Reanimatie Feedback Nee Halfautomaat IP21 Kinderelektroden Niet Meertalig
  Speciale prijs 1.088,91 999,- Normale prijs 1.302,55
 2. Philips HS-1 AED + binnenkast

  tijdelijke actie

  Philips Philips HS-1 AED + binnenkast
  LCD scherm Nee Reanimatie Feedback Nee Halfautomaat IP21 Kinderelektroden Niet Meertalig
  Vanaf 1.088,91 999,-
 3. Philips HS-1 AED + buitenkast

  tijdelijke actie

  Philips Philips HS-1 AED + buitenkast
  LCD scherm Nee Reanimatie Feedback Nee Halfautomaat IP21 Kinderelektroden Niet Meertalig
  Vanaf 1.492,21 1.369,-
 4. Philips FRx AED

  Actie

  Philips Philips FRx AED
  LCD scherm Nee Reanimatie Feedback Nee Halfautomaat IP55 Kindsleutel Niet Meertalig
  Speciale prijs 1.470,41 1.349,- Normale prijs 1.575,05
 5. Philips FRx AED + binnenkast

  Met gratis binnenkast!

  Philips Philips FRx AED + binnenkast
  LCD scherm Nee Reanimatie Feedback Nee Halfautomaat IP55 Kindsleutel Niet Meertalig
  Vanaf 1.520,55 1.395,-
 6. Buurt AED pakket

  Combi voordeel

  Philips Buurt AED pakket
  LCD scherm Nee Reanimatie Feedback Nee Halfautomaat IP55 Kindsleutel Niet Meertalig
  Speciale prijs 1.742,91 1.599,- Normale prijs 2.016,50
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Philips HeartStart AED

Philips Healthcare richt zich volledig op de gezondheidszorg. Deze tak van Philips heeft een aantal zeer goede AED’s ontwikkeld. Wereldwijd is het ook één van de grootste producenten van AED’s. AED Philips staat voor betrouwbaarheid en stabiliteit. Alle apparaten voldoen aan de strenge internationale FDA toets. Dit is een kwaliteitskeurmerk voor producenten van medische apparatuur. De Philips HeartStart AED’s zijn intuïtief in gebruik, wat wil zeggen dat bijna automatisch de juiste stappen in het reanimatieproces worden gezet. Met de juiste apparatuur en ondersteuning middels een duidelijke instructiestem, ligt het in eenieders bereik om met succes een reanimatie uit te voeren. En daarmee levens te redden. AED Philips heeft drie modellen op de markt: de HS-1, de FRx en de FR3 AED.

Philips HeartStart HS-1 AED

De HS-1 was de eerste AED speciaal ontwikkeld voor gebruik door de niet-professionele hulpverlener. Al jarenlang is het één van de meest verkochte AED’s ter wereld. Gebruiksgemak, betaalbaar en een robuust ontwerp.

Philips HeartStart FRx

Een compact, robuust en betrouwbaar model. Een degelijke AED met optionele kindersleutel, waarmee de AED ook eenvoudig in te zetten is voor kinderreanimatie.

Onderdelen en Extra’s

AEDvoordelig levert alle AED’s in de originele Philips tas. Om de AED veilig op te kunnen bergen leveren wij diverse in- en outdoor kasten: zie hier. Ook leveren wij alle vervangbare onderdelen van de Philips AED’s zoals batterijen en elektroden.  

Advies op maat van AEDvoordelig

Het kiezen voor de juiste AED is van veel factoren afhankelijk. Uw situatie, wensen en budget zijn bepalend voor het maken van de juiste keuze. Hiermee helpen wij u graag, door een advies op maat te geven. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 088-2336033 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op via:088-2336033  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

Heeft u vragen over een storing aan uw AED of onderhoud aan uw AED? Bel: 088-2336000 of stuur ons een e-mail: service@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020