AED kasten en beugels

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 39

per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Pincode slot
 1. Ja 5 items
 2. Nee 15 items
Indoor / outdoor
 1. Voor buiten 12 items
 2. Voor binnen 16 items
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 39

per pagina
Aflopend sorteren

AED kasten en beugels

Om uw AED veilig, zichtbaar en goed op te bergen kunt u gebruik maken van een beugel of een kast om de AED in of op te plaatsen.

Verschil tussen AED-kast en AED-beugel

Het verschil tussen de kast en de beugel is dat de kast volledig afgesloten wordt. In de kast wordt de AED geplaatst waarna de kast wordt dichtgedaan en afgesloten. Een AED-beugel heb je in verschillende varianten. Er zijn beugels waar je de AED in kunt klemmen, of de AED kan erop geplaatst worden of de AED kan aan de beugel worden opgehangen.

AED-kast voor binnen of buiten

Er zijn AED-kasten die geschikt zijn voor binnen plaatsing en er zijn AED-kasten die geschikt zijn voor buiten plaatsing. Het verschil tussen een binnen of een buitenkast is dat een buitenkast, als het een goede buitenkast is, beschikt over:

 1. Verwarming
 2. Ventilatie (koeling)
 3. Alarm – zo weet iedereen in de omgeving dat de kast open wordt gemaakt.
 4. Verlichting – dit is handig wanneer de AED ’s nachts ingezet moet worden.

Ook binnenkasten kunnen de beschikking hebben over een alarm.

Aanschaf van een AED kast

Bij aanschaf van een AED-kast zijn er een aantal punten waar u op kunt letten:

 1. Komt de AED binnen of buiten te hangen? 
 2. Komt uw AED buiten te hangen, neem dan altijd een speciale AED-buitenkast. Deze is vochtdicht, met verwarming en goede ventilatie. Alle AED buitenkasten hebben een 220V aansluiting nodig. 
 3. Hoe wilt u de AED-kast afsluiten en beveiligen tegen diefstal en vandalisme? Er zijn verschillende oplossingen die uw AED beschermen, terwijl deze wel bereikbaar blijft voor noodgevallen.
 4. Hoe goed de buitenkast ook is, hang uw AED bij voorkeur op een beschutte plek en niet in de volle zon.

Advies op maat van AEDvoordelig

Uiteraard adviseren wij u graag bij uw keuze voor een geschikte AED-kast of beugel voor uw situatie. Wanneer u vragen heeft, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting