Primedic AED

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Primedic Heartsave Y AED Halfautomaat. Met geel lipje aan de achterkant voor de elektroden en statusindicator OK.
  Primedic Primedic HeartSave Y halfautomaat
  LCD scherm Nee Reanimatie Feedback Nee Halfautomaat IP55 Kindknop Meertalig
  1.738,55 1.595,-
 2. Primedic HeartSave YA Volautomatische AED. Met geel lipje voor elektroden aan de achterkant en statusindicator OK.
  Primedic Primedic HeartSave YA volautomaat
  LCD scherm Nee Reanimatie Feedback Nee Volautomaat IP55 Kindknop Meertalig
  1.738,55 1.595,-
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Primedic AED het talenwonder onder de AED's. Primedic AED's van de Duitse fabricant Metrax GmbH staan vooral bekent om de meertaligheid. Primedic HeartSave AED is een semi-professioneel apparaat en goed bestand tegen water, stof en stoten.

Advies op maat van AEDvoordelig

Het kiezen voor de juiste AED is van vele factoren afhankelijk. AEDvoordelig helpt en adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze die is afgestemd op uw situatie, uw wensen en uw budget. Neem gerust contact met ons op via  servicenummer 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020