Cardiac Science AED

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Half-/ volautomaat
 1. Half- of volautomaat 1 item
 1. Cardiac Science Powerheart G5 AED
  Cardiac Science Cardiac Science Powerheart G5 AED
  LCD scherm Ja Reanimatie Feedback Ja IP55 Kinderelektroden Meertalig
  Vanaf 2.233,41 2.049,-
 2. Cardiac Science Powerheart G5 + binnenkast

  + gratis kast

  Cardiac Science Cardiac Science Powerheart G5 + binnenkast
  LCD scherm Ja Reanimatie Feedback Ja Half- of volautomaat IP55 Kinderelektroden Meertalig
  Vanaf 2.233,41 2.049,-
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Cardiac Science is een wereldwijd gevestigde naam. Het bedrijf is gespecialiseerd in uitwendige diagnostiek en behandeling van hartziekten. De AED’s van Cardiac Science zijn robuust, goed ontworpen en voorzien van een uitstekende techniek. Dankzij de krachtige eigenschappen van AED Cardiac Science, kunnen zowel professionals als leken effectief hulp bieden. Het slachtoffer met een acute hartstilstand heeft zo de beste kans op overleven. De nieuwe G5 modellen (als opvolger van de G3) hebben onder meer realtime reanimatiefeedback. Zo kan elke stap van de reanimatie met een AED succesvol uitgevoerd worden. De hulpverlener krijgt namelijk direct een terugkoppeling op de diepte en snelheid van de borstcompressies. Deze heldere begeleiding helpt bij de inzet van AED Cardiac Science. Cardiac Science AED’s hebben daarnaast een metronoom, zijn meertalig en het energieniveau wordt zonodig trapsgewijs aangepast.

Cardiac Science Powerheart G5 Halfautomaat

De Cardiac Science G5 halfautomaat is een geavanceerde en gebruiksvriendelijke AED met een groot aantal makkelijke functies. Het apparaat is voorzien van een LCD scherm en heeft speciale elektroden met een losse sensor waarmee de diepte en snelheid van de borstcompressies worden gemeten. Deze zogenaamde realtime-reanimatie-feedback is een waardevolle aanvulling voor een goede reanimatie. Ook hulpverleners die voor het eerst met de G5 werken, kunnen zo succesvol reanimeren. De metronoom met gesproken instructies (in het tempo van de gebruiker), de RescueCoach technologie, begeleidt de hulpverlener door iedere stap van de reanimatie. Alle instructies worden bovendien weergegeven op het verlichte LCD scherm. Dit is een groot voordeel in een lawaaierige of chaotische omgeving. Daarnaast past de G5 het energieniveau aan de behoeften van de patiënt aan. Wanneer bijvoorbeeld aanvullende schokken vereist zijn, wordt steeds een hoger energieniveau geleverd.

Cardiac Science Powerheart G5 Volautomaat

De Cardiac Science G5 volautomaat heeft dezelfde eigenschappen als de halfautomaat, alleen in de volautomatische uitvoering. De schok wordt volledig automatisch toegediend. De schokknop hoeft dus niet meer ingedrukt te worden.

Onderdelen en Extra’s

AEDvoordelig levert de Cardiac Science G5 vol- en halfautomaat in de originele tas. Om de AED veilig op te kunnen bergen leveren wij diverse in- en outdoor kasten: zie hier Ook leveren wij alle vervangbare onderdelen van de Cardiac Science AED’s (óók van voorloper G3) zoals batterijen en elektroden.

Advies op maat van AEDvoordelig

Het kiezen voor de juiste AED is van veel factoren afhankelijk. Uw situatie, wensen en budget zijn bepalend voor het maken van de juiste keuze. Hiermee helpen wij u graag, door een advies op maat te geven. Neem gerust contact op via servicenummer 088-2336033 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op via:088-2336033  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

Heeft u vragen over een storing aan uw AED of onderhoud aan uw AED? Bel: 088-2336000 of stuur ons een e-mail: service@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020