Waarom een AED aanschaffen?

De afgelopen jaren is de vraag naar AED’s enorm gestegen. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren schaffen een AED aan. Ons streven is een 100% dekking van AED's. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en waar u of uw dierbaren ook zijn, een AED moet binnen enkele minuten aangesloten kunnen zijn, voor iedereen en overal!

Missie AEDvoordelig:

AEDvoordelig wil bovenstaande doelstelling nastreven door de inzet van scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering en een uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service en advies.

Wilt u een AED aanschaffen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf als particulier? Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

AEDvoordelig is een merk-onafhankelijk dealer van praktisch alle AED merken en heeft een ruim assortiment aan AED accessoires zoals AED kasten, AED batterijen, AED elektroden, beademingsmaskers, reanimatietrainers, reanimatiepoppen etc. Kunt u het door u gewenste product toch niet vinden? Wij zoeken voor u een leverancier!

Vragen? Bel 088-2336033 voor advies of een offerte op maat of stuur een e-mail naar verkoop@aedvoordelig.nl.

 

Nieuwsbrief aanmelding. 

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief blijf je up-to-date met onze ontwikkelingen