Over AEDvoordelig

Waarom een AED aanschaffen?

De afgelopen jaren is de vraag naar AED’s enorm gestegen. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren schaffen een AED aan. Ons streven is een 100% dekking van AED's. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en waar u of uw dierbaren ook zijn, een AED moet binnen enkele minuten aangesloten kunnen zijn, voor iedereen en overal!

Missie AEDvoordelig:

AEDvoordelig wil bovenstaande doelstelling nastreven door de inzet van scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering en een uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service en advies.

Wilt u een AED aanschaffen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf als particulier? Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

AEDvoordelig is een merk-onafhankelijk dealer van praktisch alle AED merken en heeft een ruim assortiment aan AED accessoires zoals AED kasten, AED batterijen, AED elektroden, beademingsmaskers, reanimatietrainers, reanimatiepoppen etc. Kunt u het door u gewenste product toch niet vinden? Wij zoeken voor u een leverancier!

Vragen? Bel 088-233 6000 voor advies of een offerte op maat of stuur een e-mail naar verkoop@aedvoordelig.nl.