Zoll AED trainer

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Meertalig
 1. Meertalig 1 item
 2. Niet Meertalig 1 item
Afstandsbediening
 1. Ja 1 item
 2. Nee 2 items
Meting
 1. Compressiediepte 2 items
Half-/ volautomaat
 1. Half- of volautomaat 1 item
 2. Halfautomaat 1 item
LCD scherm
 1. Ja 2 items
 2. Nee 1 item
Oplaadbare batterij
 1. Nee 2 items
 1. ZOLL Trainingsunit type 2
  ZOLL ZOLL Trainingsunit type 2
  LCD scherm Ja Afstandsbediening Ja Oplaadbare batterij Nee Halfautomaat Niet Meertalig
  738,10 610,-
 2. ZOLL AED 3 Trainer
  ZOLL ZOLL AED 3 Trainer
  LCD scherm Ja Afstandsbediening Nee Oplaadbare batterij Nee Half- of volautomaat Meertalig
  861,52 712,-
 3. ZOLL AED Simulator
  ZOLL ZOLL AED Simulator
  LCD scherm Nee Afstandsbediening Nee
  603,79 499,-
 4. ZOLL AED 3 Training Stroomadapter
  ZOLL ZOLL AED 3 Training Stroomadapter
  399,30 330,-
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Zoll AED trainer

Zoll onderscheidt zich door AED’s te leveren met een geavanceerde reanimatiefeedback, techniek en degelijkheid. Zoll AED staat bekend om de nauwkeurige meting en goede hartanalyse. Onderscheidend is dat alle stappen van de reanimatie actief ondersteund worden. Er wordt bijvoorbeeld herkend hoe diep en op welke frequentie de hartmassage wordt uitgevoerd. Zoll heeft drie modellen op de markt: de Zoll AED Plus, de Zoll AED 3 en de Pro (voor de professionele gebruiker).

Zoll AED Plus trainer

De Zoll AED Plus Trainer II verschilt in meerdere opzichten van zijn voorganger. De nieuwe trainer heeft geen echt LCD display. In plaats daarvan heeft deze een plaatje van het LCD scherm met daarin weergegeven de tekst ‘’duw harder’’, het aantal schokken, het balkje en de tijd sinds de AED was ingeschakeld. De trainer werkt met een afstandsbediening, hierdoor kunnen meerdere trainers tegelijk bediend worden.

Zoll AED 3 trainer

De ZOLL AED 3® trainer is de enige trainings-AED (automatische externe defibrillator) met Real CPR Help®, voor real-time feedback over de kwaliteit van de borstcompressies die bij het oefenen worden gegeven. Met de AED 3 Trainer kunnen cursisten tijdens een training of cursus het juiste tempo en de juiste diepte van de borstcompressies aanleren. De ZOLL AED 3 Trainer bootst de werking van de klinische AED precies na, waardoor cursisten zo realistisch mogelijk een reanimatie kunnen oefenen.

Zoll AED simulator

De Zoll AED-simulator is een apparaat dat op batterijen werkt. Met het apparaat kunnen gesimuleerde hartritme- en CPR-signalen worden verzonden naar elke Zoll AED. Met de simulator kunt u de reactie van de AED op verschillende hartritmen testen. Deze simulator wordt aangesloten op de echte AED.

Advies op maat van AEDvoordelig

Het kiezen voor de juiste AED trainer is van veel factoren afhankelijk. Zo kan er de voorkeur aan worden gegeven om met een trainer te kunnen werken gelijk aan een echte AED. Of wordt de voorkeur gegeven voor een meer universele trainer, zodat je niet aan één type AED went. Bij de keuze voor een AED trainer u graag, door een advies op maat te geven. Neem contact op via 088-2336033 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op via:088-2336033  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

Heeft u vragen over een storing aan uw AED of onderhoud aan uw AED? Bel: 088-2336000 of stuur ons een e-mail: service@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020