HeartSine AED trainer

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Meertalig
 1. Meertalig 2 items
 2. Niet Meertalig 1 item
Meting
 1. Geen meting 2 items
Half-/ volautomaat
 1. Halfautomaat 2 items
 2. Volautomaat 1 item
 1. HeartSine Samaritan 350P trainer
  Heartsine HeartSine Samaritan 350T trainer
  LCD scherm Nee Afstandsbediening Ja Oplaadbare batterij Ja Halfautomaat Niet Meertalig
  410,19 339,-
 2. HeartSine Samaritan PAD 360P VA Trainer
  Heartsine HeartSine Samaritan PAD 360T Trainer
  LCD scherm Nee Afstandsbediening Ja Oplaadbare batterij Ja Volautomaat Meertalig
  410,19 339,-
 3. Heartsine Samaritan 500P Trainer
  Heartsine Heartsine Samaritan 500T Trainer
  LCD scherm Nee Afstandsbediening Ja Oplaadbare batterij Ja Halfautomaat Meertalig
  410,19 339,-
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

HeartSine Samaritan AED trainer

De HeartSine AED’s zijn compact, licht, scherp geprijsd en kwalitatief goed. HeartSine heeft de batterij en elektrode in één cassette verwerkt, de zogenaamde PAD-pak. Dit zorgt voor lage jaarlijkse onderhoudskosten. HeartSine AED heeft drie modellen op de Nederlandse markt en voor alle drie de modellen is ook een trainer beschikbaar.

HeartSine Samaritan PAD 350P trainer

De HeartSine 350P AED- trainer is makkelijk in gebruik en leidt de gebruiker door alle stappen in het reanimatieproces heen, zonder daadwerkelijk een schok toe te dienen. De trainer werkt met een afstandsbediening waardoor er makkelijk een ander scenario gekozen kan worden.

HeartSine Samaritan PAD 360P VA trainer

De HeartSine 360p trainer is de trainer variant van de HeartSine Samaritan 360P Volautomaat. En leert cursisten hoe een reanimatie verloopt met een volautomatische AED. De trainer werkt met een afstandsbediening waardoor er makkelijk een ander scenario gekozen kan worden.

HeartSine Samaritan PAD 500 trainer

De HeartSine Samaritan 500P trainer biedt de unieke mogelijkheid om tijdens de training real-time feedback te geven op de kwaliteit van de uitgevoerde reanimatie net zoals de HeartSine Samaritan 500P PAD dat doet. Met behulp van de afstandsbediening kunnen instructies als “druk harder”, “druk sneller”, “druk langzamer” of “goede compressies” worden gegeven aan de cursist.

Advies op maat van AEDvoordelig

Het kiezen voor de juiste AED trainer is van veel factoren afhankelijk. Zo kan er de voorkeur aan worden gegeven om met een trainer te kunnen werken gelijk aan een echte AED. Of wordt de voorkeur gegeven voor een meer universele trainer, zodat je niet aan één type AED went. Bij de keuze voor een AED trainer u graag, door een advies op maat te geven. Neem contact op via 088-2336033 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op via:088-2336033  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

Heeft u vragen over een storing aan uw AED of onderhoud aan uw AED? Bel: 088-2336000 of stuur ons een e-mail: service@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020