Smarty Saver AED Halfautomaat

De Smarty Saver AED is een compacte en betaalbare AED met uitgebreide specificaties. Deze AED beschikt onder andere over een kinderknop, gesproken instructies, en een hoge IP-waarde (56), waardoor hij overal en door iedereen kan worden gebruikt. Bovendien wordt de AED geleverd met een bijbehorende draagtas ter bescherming tijdens het transport. 

979,91 899,-

Wat je kan verwachten:

  •  Gratis  verzending vanaf 20,-
  •  24/7 Service
  •  Klantenbeoordeling 9,2
  •  Scherp aanbod
Productinformatie

De Smarty Saver AED: Compact, Budgetvriendelijk en Veelzijdig  

Dankzij de eenvoudige interface kan de Smarty Saver AED zowel door ervaren als onervaren gebruikers worden bediend.  

Onervaren gebruikers worden tijdens gebruik ondersteund door de gesproken instructies (NL) en de oplichtende pictogrammen op de AED die duidelijk aangeven in welke stap van de reanimatie de hulpverlener zich bevindt. 

Kinderknop 

De AED beschikt over een kinderknop die, zodra geactiveerd, de instellingen automatisch aanpast voor kinderreanimatie. Hierdoor zijn geen extra kinderelektroden nodig en kan de reanimatie snel worden voortgezet zonder de elektroden te verwisselen. 

Een Budgetvriendelijke Keuze 

De Smarty Saver is de voordeligste AED in ons assortiment. Ondanks de lage prijs beschikt de AED over alle moderne specificaties en wordt hij in Europa geproduceerd. De Smarty Saver maakt de aanschaf van een goed functionerende AED mogelijk voor iedereen, zelfs met een kleiner budget. 

Veelzijdige Inzetmogelijkheden 

Dankzij de hoge IP-waarde (56) is de AED beschermd tegen stof en water, waardoor hij geschikt is voor stoffige en vochtige omgevingen zoals stranden, maritieme omgevingen en zwembaden. Omdat de AED geschikt is voor zowel kinder- als volwassenreanimatie, kan hij worden gebruikt op locaties met een divers publiek, zoals scholen, openbare ruimtes en zorginstellingen. 

Batterij en Elektroden 

De batterij van de Smarty Saver heeft een levensduur van ongeveer 3 jaar, en de elektroden gaan circa 2 tot 2,5 jaar mee. De elektroden zijn vooraf aangesloten, wat betekent dat ze niet handmatig op de AED hoeven te worden aangesloten. Ze kunnen direct op de patiënt worden aangebracht wanneer de AED dit aangeeft. 

Inbegrepen 

  • 1x Smarty Saver Halfautomaat 
  • 1x Smarty Saver Batterij 
  • 1X Smarty Saver Elektroden 
  • 1x Smarty Saver Draagtas  
Specificaties
Productspecificaties
Meer informatie
Artikelnummer SM1-B1001
Gewicht 1.6 kg
Merk Ami Italia
Garantietermijn 5 jaar garantie
Half-/ volautomaat Halfautomaat
Inclusief tas
Levensduur batterij 3 jaar
Levensduur elektrode 2,5 jaar
Metronoom
Meting Geen meting
Kinderreanimatie Kindknop
Meertalig Niet Meertalig
FDA keurmerk
IP-waarde IP56
LCD scherm
Reanimatie Feedback
Deze wordt het ...
Smarty Saver AED Halfautomaat

Smarty Saver AED Halfautomaat

979,91 899,-