AED voor kantoor en school

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Zoll AED met kast

  Onze keuze

  ACTIE Zoll AED Plus + kast
  Speciale prijs 1.411,55 1.295,00 Normale prijs 1.733,10
 2. Defibtech AED actie pakket
  Defibtech Lifeline met kast en tas Pakket B
  Speciale prijs 1.738,55 1.595,00 Normale prijs 2.125,50
 3. DefiSign Life AED voorkant

  met kast!

  DefiSign Life AED Semi Automaat
  Speciale prijs 1.143,41 1.049,00 Normale prijs 1.210,99
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Deze Automatische Externe Defibrillators (AED’s) zijn bijzonder geschikt voor kantoren, bedrijvenverzamelgebouwen, scholen en openbare ruimte. Deze AED’s kenmerken zich door een gebruiksvriendelijkheid, bedrijfszekerheid en goede prijs-prestatieverhouding.

De AED’s bij AEDvoordelig worden geleverd inclusief een bijpassende AED tas, kast en toebehoren. In deze categorie zijn vooral de Philips HS-1Zoll AED-Plus en de Defibtech LifeLine populair.

Advies op maat van AEDvoordelig

Wanneer u vragen heeft over de juiste keuze van de AED, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via mail verkoop@aedvoordelig.nl of ons servicenummer 088-233 6000.

AEDvoordelig: dé merkonhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting