AED voor onderweg

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Lifeline view aed
  Defibtech Lifeline View
  Speciale prijs € 1.786,10 € 1.685,00 Normale prijs € 2.114,70
 2. Philips AED FRx

  Nu met gratis kast

  Philips HeartStart FRx met tas en kast
  Speciale prijs € 1.460,15 € 1.377,50 Normale prijs € 1.584,70
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Deze AED’s zijn bijzonder gechikt voor onderweg. De AED’s zijn compact en gemakkelijk mee te nemen voor onderweg.

In deze categorie zijn de Philips HS-1 en FRx en de Heartsine Samaritan onze meeste verkochte modellen. Mocht u echt een kleine AED zoeken, dan is de Schiller Fred Easyport op dit moment de kleinste AED op de markt.

Advies nodig bij de aanschaf van een AED? Neem contact op met AEDvoordelig.nl 088-2336000.

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig.nl

AED voordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: 088-233 6000 (buiten Nederland +31 88 233 6000) of verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting