AED voor onderweg

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Lifeline view aed
  Defibtech Lifeline View
  Speciale prijs 1.836,65 1.685,00 Normale prijs 2.174,55
 2. Philips AED FRx

  +gratis kast

  Philips HeartStart FRx met tas en kast
  Speciale prijs 1.520,55 1.395,00 Normale prijs 1.629,55
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Deze AED’s zijn bijzonder gechikt voor onderweg. De AED’s zijn compact en gemakkelijk mee te nemen voor onderweg.

In deze categorie zijn de Philips HS-1 en FRx en de Heartsine Samaritan onze meeste verkochte modellen. Mocht u echt een kleine AED zoeken, dan is de Schiller Fred Easyport op dit moment de kleinste AED op de markt.

Advies op maat van AEDvoordelig

Wanneer u vragen heeft over de juiste keuze van de AED, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via mail verkoop@aedvoordelig.nl of ons servicenummer 088-233 6000.

AEDvoordelig: dé merkonhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting