Top 3 meest verkochte AED's

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Philips HS-1 AED + binnenkast

  tijdelijke actie

  Philips Philips HS-1 AED + binnenkast
  LCD scherm Nee Reanimatie Feedback Nee Halfautomaat IP21 Kinderelektroden Niet Meertalig
  Vanaf 1.088,91 999,-
 2. ZOLL AED Plus + binnenkast

  pakketvoordeel

  ZOLL ZOLL AED Plus + binnenkast
  LCD scherm Ja Reanimatie Feedback Ja Half- of volautomaat IP55 Kinderelektroden Niet Meertalig
  Vanaf 1.197,91 1.099,-
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Bij de aankoop van een AED, kunt u op een aantal punten letten. Hoewel er vele AED-merken en uitvoering zijn, wordt in 90% van de aankopen gekozen voor een van onderstaande vijf, meest populaire AED’s in Nederland. Onze top 3: 

 1. Philips Heartstart HS1: Wereldwijd meest verkocht, gebruiksvriendelijk, goede prijs-kwaliteit verhouding.
 2. Zoll AED Plus: geeft reanimatie-feedback voor betere hartmassage, lage onderhoudskosten.
 3. Defibtech LifeLine AED: Wordt veel mee getraind, kan tegen een stootje, betrouwbaar.

Advies op maat van AEDvoordelig

Wanneer u vragen heeft over de juiste keuze van de AED, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 088-2336033 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op via:088-2336033  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

Heeft u vragen over een storing aan uw AED of onderhoud aan uw AED? Bel: 088-2336000 of stuur ons een e-mail: service@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020