AED voor industrie en bouwbranche

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Philips AED FRx

  Nu met gratis kast

  Philips HeartStart FRx met tas en kast
  Speciale prijs € 1.460,15 € 1.377,50 Normale prijs € 1.584,70
 2. Zoll AED 3

  actie

  Zoll AED 3 Halfautomaat
  Speciale prijs € 1.853,94 € 1.749,00 Normale prijs € 2.273,70
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Deze Automatische Externe Defibrillators (AED’s) zijn bijzonder geschikt voor industriële omgevingen, logistieke bedrijven, productiebedrijven en buitenomgevingen. Deze AED’s kenmerken zich door een hoge waterdichtheid, stofdichtheid en een robuust ontwerp. De AED’s zijn tril- en schokbestendig en hebben een duidelijke ingebouwde stem die goed hoorbaar is in luidruchtige omgevingen. De meeste AED’s worden standaard geleverd inclusief een bijpassende AED tas. Voor BHV en EHBO leveren wij ook grotere AEDtassen waar een complete uitrusting in past. In deze categorie zijn vooral de Cardiac Science G5, de Philips FRx en de Zoll AED 3 populair.

Advies of een offerte nodig bij het kopen van een Defibrillator? Wij helpen u graag verder! 088-2336000

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig.nl

AED voordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: 088-233 6000 (buiten Nederland +31 88 233 6000) of verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting