Physio-Control AED accu

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Physio-Control Lifepak CRPlus/Express Accu en Elektrode

  actieprijs!

  Physio-Control Physio-Control Lifepak CRPlus/Express Accu en Elektrode
  Speciale prijs 216,91 199,- Normale prijs 354,25
 2. Physio-Control Lifepak CRPlus/Express Accu + 2x Elektrode
  Physio-Control Physio-Control Lifepak CRPlus/Express Accu + 2x Elektrode
  Speciale prijs 325,91 299,- Normale prijs 408,75
 3. Physio-Control (Medtronic) Lifepak 1000 Accu
  Physio-Control Physio-Control (Medtronic) Lifepak 1000 Accu
  413,11 379,-
 4. Physio-Control CR2 batterij

  actieprijs!

  Physio-Control Physio-Control CR2 batterij
  Speciale prijs 347,71 319,- Normale prijs 380,41
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Physio-Control AED batterij

De Physio-Control AED’s werken op batterijen (accu’s). Een batterij voor de Physio-Control AED moet vervangen worden wanneer deze leeg is, de uiterste gebruiksdatum verlopen is, of als de AED bij een reanimatie is ingezet. 

Levensduur van de batterijen

Op de levensduur van de batterijen zijn verschillende factoren van invloed. De levensduur die vermeld wordt op de batterij is de levensduur waarbij ervan uitgegaan wordt dat de AED niet wordt gebruikt bij een reanimatie. Een inzet van de AED verkort namelijk de levensduur van de batterij. Ook het uitvoeren van zelftests door de AED en de omgevingstemperatuur hebben invloed op de levensduur van de batterij.

Vervangen van de batterij

De AED geeft zelf een signaal af wanneer de accuspanning van de AED te laag wordt. Als dit het geval is dan moet de batterij van de Physio-Control AED vervangen worden. De batterijen zijn gemakkelijk zelf te vervangen.

Physio-Control heeft de AED productie van Medtronic overgenomen. Omdat er nog erg veel AED's in de markt zijn onder de merknaam Medtronic, gebruiken wij beide namen op onze webshop.

Voor Physio-Control en Medtronic AED’s zijn er batterijen verkrijgbaar voor de volgende modellen:

Physio-Control (Medtronic) CRPlus en Physio-Control (Medtronic) Express

Het is aan te bevelen om na elk gebruik van de CRplus waarbij gedefibrilleerd is de batterij te vervangen.

Physio-Control (Medtronic) Lifepak 500

Deze batterij heeft een levensduur van ongeveer 5 jaar.

Physio-Control (Medtronic) Lifepak 1000

De batterij voor de Physio-Control (Medtronic) Lifepak 1000 heeft een levensduur van ongeveer 5 jaar.

Physio-Control CR2

De batterij voor de Physio-Control CR2 AED levert stroom voor 4 jaar indien geïnstalleerd in een apparaat dat niet wordt gebruikt.

Advies op maat van AEDvoordelig

Piept uw AED of twijfelt u over de status van de AED accu, neem dan contact op met onze klantenservice via 088-2336033">088-2336033 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op via:088-2336033  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

Heeft u vragen over een storing aan uw AED of onderhoud aan uw AED? Bel: 088-2336000 of stuur ons een e-mail: service@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020