AED toebehoren

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 182

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Defibtech accu 5jaar +9V +elektrode

  Voordeelpakket 3 in 1

  Defibtech Defibtech accu 5jaar +9V +elektrode
  Speciale prijs 294,30 270,- Normale prijs 315,01
 2. Heartsine Samaritan PAD-Pak module volwassenen

  Actieprijs

  Heartsine Heartsine Samaritan PAD-Pak module volwassenen
  Volwassen
  Speciale prijs 147,15 135,- Normale prijs 163,50
 3. ZOLL CPR-D padz elektroden
  ZOLL ZOLL CPR-D padz elektroden
  Volwassen
  147,15 135,-
 4. AED Backpack
  AEDvoordelig AED Backpack
  119,79 99,-
 5. Philips HS-1 AED elektroden + accu

  Combi voordeel

  Philips Philips HS-1 AED elektroden + accu
  Speciale prijs 234,35 215,- Normale prijs 267,05
 6. Philips HS-1 AED elektroden volwassenen
  Philips Philips HS-1 AED elektroden volwassenen
  Volwassen
  70,80 64,95
 7. Philips FRx elektroden Smart II
  Philips Philips FRx elektroden Smart II
  Volwassen
  65,40 60,-
 8. Philips HS-1 AED elektroden kinderen
  Philips Philips HS-1 AED elektroden kinderen
  Kind
  118,81 109,-
 9. Physio-Control CR2 elektrode set
  Physio-Control Physio-Control CR2 elektrode set
  Kind, Volwassen
  108,95 99,95
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 182

per pagina
Aflopend sorteren

AED onderdelen

Een AED beschikt in ieder geval over elektroden en een batterij, maar kan ook in een tas bewaard worden. Deze onderdelen van de AED hebben een beperkte houdbaarheid. En zullen dus periodiek vervangen moeten worden.

AED Batterijen en Accu’s

De levensduur van een AED batterij kan per merk verschillen. Het is dus ook belangrijk om in de gaten te houden wat de vervaldatum van de batterij van de AED is. De batterij zal vervangen moeten worden als de houdbaarheid verstreken is, maar ook kan de batterij aan vervanging toe zijn als de AED gebruikt is bij een reanimatie.

AED elektroden

Ook de AED elektroden hebben een houdbaarheidsdatum. Het is belangrijk om de elektroden op tijd te vervangen. Wanneer de elektroden over de houdbaarheidsdatum gaan zal de plak laag van de elektroden steeds minder goed plakken. En kan de AED dus niet goed gebruikt worden wanneer dit nodig zou zijn.

AED koffers en tassen

Er zijn AED’s welke standaard met tas geleverd worden. Maar dat geldt dus niet voor alle AED’s. Voor de AED’s waar de tas niet standaard bij zit zijn vaak losse tassen beschikbaar. Ook de grote (rug)tassen waarbij de AED samen met andere EHBO materialen worden vervoerd zijn in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

Kom in actie voor de Hartstichting! FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020