Cardiac Science aed elektroden

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Cardiac Science G3 Defibrillatie elektrode set
  Cardiac Science Cardiac Science G3 Defibrillatie elektrode set
  Volwassen
  Speciale prijs 60,93 55,90 Normale prijs 62,13
 2. Cardiac Science G3 accu en elektrode set

  Combi voordeel

  Cardiac Science Cardiac Science G3 accu en elektrode set
  Speciale prijs 474,15 435,- Normale prijs 484,94
 3. Cardiac Science G3 AED-elektrode Kind
  Cardiac Science Cardiac Science G3 AED-elektrode Kind
  Kind
  126,44 116,-
 4. Cardiac Science Powerheart G5 CPRD elektroden
  Cardiac Science Cardiac Science Powerheart G5 CPRD elektroden
  Volwassen
  Speciale prijs 227,81 209,- Normale prijs 260,51
 5. Cardiac Science Powerheart G5 elektroden
  Cardiac Science Cardiac Science Powerheart G5 elektroden
  Volwassen
  Speciale prijs 80,66 74,- Normale prijs 86,11
 6. Cardiac Science Powerheart G5 kinderelektroden
  Cardiac Science Cardiac Science Powerheart G5 kinderelektroden
  Kind
  Speciale prijs 124,26 114,- Normale prijs 126,44
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Cardiac Science AED Elektroden

De Cardiac Science AED elektroden geven de elektrische schok van de AED door. Deze elektroden worden bij een reanimatie met een AED op het bovenlichaam van het slachtoffer geplakt. Op elke elektrode staat precies aangegeven waar deze geplakt moet worden.

Levensduur van de elektroden

De elektroden van de Cardiac Science AED hebben een plakkende kleverige gel. Deze gel zorgt voor een goede geleiding van de elektrische schok door het lichaam. Deze gel kan uitdrogen na verloop van tijd waardoor de elektroden niet goed meer plakken. Daarom zijn de elektroden voorzien van een houdbarheidsdatum welke op de verpakking staat. Is deze houdbaarheidsdatum verstreken dan moeten de elektroden van de AED vervangen worden.

Voor Cardiac Science AED’s zijn er de volgende elektroden beschikbaar:

Cardiac Science G3 AED kinderelektroden

Deze elektroden zijn geschikt voor gebruik bij kinderen en hebben een houdbaarheid van 2 jaar.

Cardiac Science G3 Defibrillatie elektrode set

Deze elektroden zijn geschikt voor de volgende modellen van Cardiac Science AED’s: Powerheart G3, Powerheart G3 plus, Powerheart G3 pro en ze zijn tevens geschikt voor General Electric Responder AED. De houdbaarheid van deze elektrode is 2 jaar.

Cardiac Science Powerheart G5 kinderelektroden

Deze set elektroden is geschikt voor kinderen van 1-8 jaar of lichter dan 25 kg. De AED past het schokniveau aan zodra de kinderelektroden zijn aangesloten. De houdbaarheid van deze elektrode is 2 jaar.

Cardiac Science Powerheart G5 

Set elektroden zonder CPRD unit voor Realtime reanimatiefeedback. Deze elektroden worden vaak gebruikt door hulpverleners die geen reanimatiefeedback nodig hebben. Houdbaarheid van deze elektroden is 2 jaar.

Cardiac Science Powerheart G5 CPRD elektroden

Dit zijn elektroden met CPRD unit voor realtime reanimatiefeedback. De zogenaamde realtime reanimatie feedback is een waardevolle aanvulling voor het verder verbeteren van de kwaliteit van een reanimatie. Gebruikers die voor de eerste keer met de Powerheart G5 werken, kunnen elke stap van de reanimatie succesvol uitvoeren dankzij de realtime reanimatiefeedback. Deze elektroden zijn 2 jaar houdbaar.

Advies op maat van AEDvoordelig

Wanneer u vragen heeft over de juiste keuze van elektroden, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via mail verkoop@aedvoordelig.nl of ons servicenummer 088-2336033">088-2336033.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op via:088-2336033  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

Heeft u vragen over een storing aan uw AED of onderhoud aan uw AED? Bel: 088-2336000 of stuur ons een e-mail: service@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020