Mindray AED accu

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Mindray BeneHeart D1 batterij
    Mindray Mindray BeneHeart D1 batterij
    260,51 239,-
  2. BeneHeart C1A & C2 Batterij
    Mindray BeneHeart C1A & C2 Batterij
    216,91 199,-
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Mindray BeneHeart AED batterij

De Minday BeneHeart AED’s werken op batterijen (accu’s). Een batterij voor een Mindray BeneHeart AED moet vervangen worden wanneer deze leeg is, de uiterste gebruiksdatum verlopen is, of als de AED bij een reanimatie is ingezet. 

Mindray BeneHeart D1

De batterij voor de Mindray BeneHeart D1 heeft een levesnduur van ongeveer 5 jaar en is gemakkelijk te vervangen.

Mindray BeneHeart C1A en C2

Ook de batterij voor de Mindray BeneHeart C1A en de Mindray BeneHeart C2 AED heeft een levensduur ongeveer 5 jaar. Na 5 jaar is de batterij gemakkelijk te vervangen.

Levensduur van de batterijen

Op de levensduur van de batterijen zijn verschillende factoren van invloed. De levensduur die vermeld wordt op de batterij is de levensduur waarbij ervan uitgegaan wordt dat de AED in die tijd niet gebruikt gaat worden bij een reanimatie. Het gebruiken van een AED verkort namelijk de levensduur van de batterij. Ook heeft de omgevingstemperatuur invloed op de batterij en het gebruik van de batterij voor het uitvoeren van de zelftest van de AED.

Vervangen van de batterij

De AED geeft zelf een signaal af wanneer de accuspanning van de AED te laag wordt. Wanneer dit het geval is moet de batterij vervangen worden. De Mindray BeneHeart D1 en de Mindray BeneHeart C1A en C2 batterij is eenvoudig zelf te vervangen. 

Advies op maat van AEDvoordelig

Wanneer u vragen heeft over de juiste keuze van elektroden, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via mail verkoop@aedvoordelig.nl of ons servicenummer 088-233 6000.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020