HeartSine AED accu

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Heartsine Samaritan PAD-Pak module volwassenen

    Actieprijs

    Heartsine Heartsine Samaritan PAD-Pak module volwassenen
    Volwassen
    Speciale prijs 147,15 135,- Normale prijs 163,50
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

HeartSine AED batterij

De HeartSine AED’s werken op batterijen (accu’s). Een batterij voor een HeartSine AED moet vervangen worden wanneer deze leeg is, de uiterste gebruiksdatum verlopen is, of als de AED bij een reanimatie is ingezet. 

Levensduur van de batterijen

Op de levensduur van de batterijen zijn verschillende factoren van invloed. De levensduur die vermeld wordt op de batterij is de levensduur waarbij ervan uitgegaan wordt dat de AED niet wordt ingezet bij een reanimatie. Een inzet van de AED verkort namelijk de levensduur van de batterij. Ook heeft de omgevingstemperatuur invloed op de batterij en het gebruik van de batterij voor het uitvoeren van de zelftest van de AED.

Vervangen van de batterij

Wanneer de accuspanning van de AED te laag wordt, geeft de AED zelf een signaal af. Wanneer dit het geval is moet de batterij vervangen worden. De batterijen voor de HeartSine AED’s zijn zelf te vervangen. Deze AED’s werken met en 2 in 1 module. De AED elektrode en batterij zitten samen in 1 compacte cassette (PAD-Pak module). De batterij en elektrode worden dus gelijktijdig vervangen.

De PAD-Pak module is geschikt voor de HeartSine Samaritan model 300, 300P, 350P, 360P en 500P. En verkrijgbaar in twee varianten:

Heartsine Samaritan PAD-Pak module volwassenen

Deze batterij heeft een capaciteit voor minimaal 30 schokken van 200 Joules of 60 min. ECG registratie. Hij is eenmalig te gebruiken en heeft een levensduur van maximaal 3,5 jaar.

Heartsine Samaritan Pedi-Pak module kinderen

Deze batterij heeft een capaciteit voor minimaal 30 schokken van 50 Joules of 60 min. ECG registratie. Hij is eenmalig te gebruiken en heeft een levensduur van maximaal 3,5 jaar.

Advies op maat van AEDvoordelig

Piept uw AED of twijfelt u over de status van de AED batterij, neem dan contact op met onze klantenservice via 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

Kom in actie voor de Hartstichting! FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020