CU Medical AED accu

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
  1. CU Medical i-PAD SP1 batterij
    CU Medical CU Medical i-PAD SP1 batterij
    261,49 239,90
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

CU Medical AED batterij

De CU Medical AED werkt op batterijen (accu’s). Een batterij voor een CU Medical AED moet vervangen worden wanneer deze leeg is, de uiterste gebruiksdatum verlopen is, of als de AED bij een reanimatie gebruikt is. 

Levensduur van de batterijen

Op de levensduur van de batterijen zijn verschillende factoren van invloed. De levensduur die vermeld wordt op de batterij is de levensduur waarbij ervan uitgegaan wordt dat de AED in die tijd niet gebruikt zal gaan worden bij een reanimatie. Het gebruiken van een AED verkort namelijk de levensduur van de batterij. Ook de omgevingstemperatuur en het uitvoeren van de zelftest van de AED hebben invloed op de levensduur van de batterij.

Vervangen van de batterij

De AED geeft zelf een signaal af wanneer de accuspanning van de AED te laag wordt. Wanneer dit het geval is moet de batterij vervangen worden. Vervang voor een goede werking van de CU Medical AED's de batterijen om de 5 jaar.

Voor CU Medical is er een batterij verkrijgbaar voor het volgende model:

CU Medical i-PAD AED

De levensduur van deze batterij is ongeveer 5 jaar.

Advies op maat van AEDvoordelig

Piept uw AED of twijfelt u over de status van de AED batterij, neem dan contact op met onze klantenservice via 088-2336033">088-2336033 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op via:088-2336033  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

Heeft u vragen over een storing aan uw AED of onderhoud aan uw AED? Bel: 088-2336000 of stuur ons een e-mail: service@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020