Heartsine AED Elektroden

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Heartsine Samaritan PAD-Pak module volwassenen

    Actieprijs

    Heartsine Heartsine Samaritan PAD-Pak module volwassenen
    Volwassen
    Speciale prijs 147,15 135,- Normale prijs 163,50
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Heartsine AED elektroden

De Heartsine AED elektroden geven de elektrische schok van de AED door. Deze elektroden worden bij een reanimatie met een AED op het bovenlichaam van het slachtoffer geplakt. Op de elektrode zelf staat precies aangegeven waar deze op het lichaam geplakt moet worden.

Levensduur van de elektroden

De elektroden voor de Heartsine AED hebben een plakkende kleverige gel. Deze gel zorgt voor een goede geleiding van de elektrische schok door het lichaam. Deze gel kan uitdrogen na verloop van tijd waardoor de elektroden niet goed meer plakken. Daarom zijn de elektroden voorzien van een houdbarheidsdatum welke op de verpakking staat. Is deze houdbaarheidsdatum verstreken dan moeten de elektroden van de AED vervangen worden.

Elektroden vervangen

De Heartsine AED’s werken met een 2 in 1 module. Dit wil zeggen dat de AED elektrode en batterij samen in 1 compacte cassette zitten (PAD-Pak module). De batterij en elektrode worden dus gelijktijdig vervangen. De PAD-Pak module zal om de 3 tot 4 jaar vervangen moeten worden.
De PAD-Pak module is geschikt voor de HeartSine Samaritan model 300, 300P, 350P, 360P en 500P. En verkrijgbaar in twee varianten:

Heartsine Samaritan Pedi-Pak module kinderen

Deze Pedi-Pak bevat kinderelektroden welke geschikt zijn voor gebruik bij kinderen van 1-8 jaar (25 kg). Hij is eenmalig te gebruiken en heeft een levensduur van maximaal 3,5 jaar.

Heartsine Samaritan PAD-Pak module volwassenen

Dee PAD-Pak module bevat elektroden die geschikt zijn voor gebruik bij volwassenen. Hij is eenmalig te gebruiken en heeft een levensduur van maximaal 3,5 jaar.

Advies op maat van AEDvoordelig

Wanneer u vragen heeft over de juiste keuze van elektroden, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via mail verkoop@aedvoordelig.nl of ons servicenummer 088-233 6000.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

Kom in actie voor de Hartstichting! FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020