AED accessoires

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Philips FRx AED Baby/Kind sleutel
  Philips Philips FRx AED Baby/Kind sleutel
  Speciale prijs 140,61 129,- Normale prijs 152,27
 2. AED Reanimatieset
  AEDvoordelig AED Reanimatieset
  19,36 16,-
 3. Defibtech Medium Data Card (50-minutes, Audio)
  Defibtech Defibtech Medium Data Card (50-minutes, Audio)
  91,36 75,50
 4. Heartsine USB uitleeskabel
  Heartsine Heartsine USB uitleeskabel
  119,79 99,-
 5. AED Rescuekit extra
  AEDvoordelig AED Rescuekit extra
  30,25 25,-
 6. Philips FR3 AED Baby/Kind sleutel
  Philips Philips FR3 AED Baby/Kind sleutel
  119,90 110,-
 7. Cardio First Angel
  AEDvoordelig Cardio First Angel
  86,11 79,-
 8. Defibtech View Data Geheugen Card
  Defibtech Defibtech View Data Geheugen Card
  93,17 77,-
 9. HeltiQ Beaty
  Utermöhlen HeltiQ Beaty
  Speciale prijs 38,15 35,- Normale prijs 42,78
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

per pagina
Aflopend sorteren

AED accessoires

Wanneer u een AED heeft aangeschaft kunt u hier nog allerlei accessoires bij aanschaffen. Om kenbaar te maken dat er bijvoorbeeld een AED aanwezig is en waar deze te vinden is, zijn er stickers en bordjes verkrijgbaar. Ook kan er gekeken worden naar een AED tas of koffer waar de AED in opgeborgen kan worden.

Reanimatie accessoires

Ook zijn er accessoires verkrijgbaar die benodigd kunnen zijn bij een reanimatie. Denk hierbij aan beademingsmaskers, beademingsballonen of een reanimatieset. Deze reanimatieset kan ook benodigd zijn bij het gebruik van een AED.

Advies op maat van AEDvoordelig

Uiteraard kijken we graag met u mee naar de accessoires voor bij uw AED. Wanneer u vragen heeft, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020